Bread & Butter - Chardonnay 2022

Spar 36%

Toppen af Californisk Chardonnay - Rendyrket fornøjelse på flaske!

Gastromad

Finansbureauet

Flaskehalsen

93 point
Baregomad

90 point
Wine Review Online

"Høj kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 3 gange mere." -Vivino

"Rendyrket fornøjelse på flaske" skrev Finansbureauet, da de første gang stiftede bekendtskab med Bread & Butter Chardonnay.

Her er hvidvinen, der fik vores smagepanel til at gå i selvsving og gætte på en langt, langt højere pris!

Bread & Butter Chardonnay er fuldfed og ekstremt "rich" Chardonnay, når det er allerbedst, og må være den absolut bedste Chardonnay til prisen i Danmark pt.

Californien er kendt for at have nogle af verdens bedste Chardonnay-vine, og Bread & Butter er på kun 4 år blevet en af USAs mest solgte. Producenten holder til i Napa Valley og har marker både i og udenfor de dyreste områder i Californien.
På den måde sikres hvert år det hele rigtige blend med den helt rigtige modenhed.

Napa Valley og de omkringliggende vinområder har nogle af verdens bedste mikroklimaer til Chardonnay. Nætterne er kølige, der er ekstremt mange soltimer, og den friske vind køler løbende druerne ned. Det giver vin med meget moden frugt og lige tilpas tyk drueskal.

Den meget fyldige smag er fyldt med tropisk frugt, mandel og vanilje og med et nydeligt strejf af smør på toastbrød i eftersmagen.

Bread & Butter Chardonnay er en stor vin, der kan bruges til meget seriøse måltider, men som har så bred og moden en frugt, at den også fungerer fremragende for sig selv.

Gå ikke glip af årets amerikanske value-for-money-vin!

Del vinen på
109,00 kr. v/6
169,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer Chardonnay
Vingård Bread & Butter Wines
Område Californien
Land USA
Årgang 2022
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og 1-2 år frem
Lagring 10 måneder på fadChardonnay er verdens mest dyrkede hvidvinsdrue, og især den californiske version har de senere år haft enorm fremgang både internationalt og i Danmark. Vinene her er fuldmodne og ofte sødmefulde, men har stadig en meget ren og druetypisk smag.

Når man lægger så kraftige druer 10 måneder på både amerikansk og fransk eg, opnår man en vin med utrolig krop, fuldkommenhed og kompleksitet. Derfor er et glas Bread & Butter ikke bare et velsmagende glas vin. Vinen har en dybde der gør, at man for hver slurk opdager nye facetter af den komplekse vin.

Det er ren luksus på flaske!

Bread & Butter

Bread & Butter holder til i Napa Valley, hvorfra også en del af deres druer høstes. En del af producentens store succes er dog, at de også sourcer druer fra de bedste marker uden for Napa - hvor prisen er langt lavere og man fra år til år kan sikre det perfekte blend.

Producenten er meget ung, og har de seneste 2-3 år oplevet en eksplosiv vækst, da producentens to vine - Pinot Noir og Chardonnay - er blevet blandt de mest efterspurgte i området.Se flere vine fra Bread & Butter

93 point fra Bare Go' Mad
"
En imponerende hvidvinsoplevelse, som man ikke støder på hvor som helst.."

6/6 stjerner fra Gastromad
"..Flot gylden og klar. Bouquet: Fadlageret, let mineralsk med dufte af orange, citrus og vanilje. Smag: Let fed og blød smag af fad. Frisk krydret med smag af hyld og vanilje. Eftersmag: Elegant, halvlang og blød eftersmag. 

5 stjerner fra Finansbureauet
"Super lækker og indsmigrende californisk Pinot Noir med røget kød og skovbund i næsen og opulent mund med noter af peber, lys chokolade, kirsebær og kantareller. Rendyrket fornøjelse på flaske."

5 stjerner fra Flaskehalsen
"Det her er en amerikansk Chardonnay med alt, hvad den kan trække. Det er en cremet og fed hvidvin, der har en massiv smør-fornemmelse over sig, og den har så meget power, at det sjældent opleves mage på hvidvinsfronten."

Under den kraftfulde smag af Chardonnay gemmer sig en meget markant fornemmelse af fad med masser af sødmefuld vanille, og den trækker sig langt ind i den omfattende eftersmag."

Det er en aldeles imponerende Chardonnay, som måske også vil være for kraftig og fyldig for nogle. For det absolut en hvidvin, der har sin helt egen stil, og som skiller sig gevaldigt ud fra den store mængde af Chardonnay’er."

90 point fra Wine Review Online
"This Chardonnay is a cut above most in its price category, delivering apple, pear, lemon and easy oak..  A fine bargain.”

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere