Bread & Butter - Pinot Noir 2022

Spar 36%

Silkeblød Californisk Pinot Noir-bestseller fra Bread & Butter!

97 point
Barego' mad

95 point
California State Fair Wine Competition

4,0 stjerner
Vivino

Baregomad

Frankrigs dominans på Pinot Noir-druen er officielt slut.

Denne mesterlige Pinot Noir fra Napa Valley i Californen har modtaget topkarakter fra stort set alle anmeldere, der har smagt den, og dommen er ens: Man får uendeligt meget mere for pengene i Bread & Butter end i fransk Pinot Noir.

Det er nemlig ikke bare - uanset prisskilt - en skøn vin, som de fleste kan lide, men den absolut bedste Pinot Noir, vi nogensinde har smagt med en tilbudspris under 150 kr.

På Vivino optræder konstant i "Bestsellere i Danmark", da den har ramt lige ind i folks hjerter.

Vinmageren hos Bread & Butter er eminent til at finde de bedste markparceller og vinstokke, og han har blendet en meget fyldig og moden vin, der har taget verdens Pinot Noir-elskere med storm. Og vi sælger vinen til Europas absolut laveste pris på trods af danske afgifter og moms!

Bread & Butter Pinot Noir er mørk i både farve og smag med et væld af modne smagsnuancer - brombær, fuldmodne jordbær og et elegant strejf af vanilje fra fadlagringen.

Vi har kun en palle - Skynd dig at nuppe et par kasser inden pallen er tom!

Del vinen på
109,00 kr. v/6
169,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer 100% Pinot Noir
Vingård Bread & Butter
Område Napa Valley
Land Californien
Årgang 2022
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og 5 år frem
Lagring 12 måneder på amerikansk og fransk egDruerne til Bread & Butter Pinot Noir er fundet på de bedste markparceller i og omkring Napa Valley. Denne fremgangsmåde giver producenten frihed til at vælge mark efter årets høstresultater, og man kan derfor sikre sig, at kvaliteten er i top hvert år, uanset om en bestemt mark lige har fået for meget eller for lidt sol.

Der er meget stor forskel på tilgangen til Pinot Noir i Frankrig og i Californien. Man kan næsten høre den franske vinbonde skælde ud, når man ikke kan lide hans vin - "Du forstår ikke mit terroir". I Californien laves Pinot Noir for, at alle kan nyde det, og der er derfor typisk meget mere krop, frugt og modenhed i vinene. Det gælder i høj grad også Bread & Butter, som har en af de bredeste frugtprofiler, vi er stødt på. Mums!

 

Bread & Butter

Bread & Butter holder til i Napa Valley, hvorfra også en del af deres druer høstes. En del af producentens store succes er dog, at de også sourcer druer fra de bedste marker uden for Napa - hvor prisen er langt lavere og man fra år til år kan sikre det perfekte blend.

Producenten er meget ung, og har de seneste 2-3 år oplevet en eksplosiv vækst, da producentens to vine - Pinot Noir og Chardonnay - er blevet blandt de mest efterspurgte i området.Se flere vine fra Bread & Butter

97 point og 6 stjerner fra Baregomad (2017)
"Er man til finessefuld Pinot Noir på Epo, som samtidig udstråler stor klasse og med et kraftoverskud som en brølende V8’er, så bør du skrive Bread & Butter Pinot Noir på din bucket list."

4,0 stjerner på Vivino (2017)
"Endnu en dejlig oversøisk Pinot Noir. Virkelig dejlig duft og smagen er blød som smør. Fed let og frisk. Fin syrebalance. Ingen tanniner."

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere