Cliffhanger - Riesling - Trocken - Dry 2023

Spar 46%

Vanvittigt Riesling-kup fra Mosel!

Gastro

Smag På Vin

Her er et af årets absolut vildeste hvidvinskup!

Super lækker Mosel-Riesling til en brøkdel af, hvad områdets "gamle" producenter koster.

Cliffhanger er fire unge tyske vinmageres mesterstykke, og en helt ny reference for, hvor god Mosel-Riesling der kan købes per krone!
Alle fire vinmagere laver vin på egne vingårde i Tyskland, men har længe haft drømmen om få fingrene i de gode Mosel-marker. Det er nu lykkedes, og Cliffhanger er skabt!

Køb nu til ekstra lav pris!

Riesling-druerne til Cliffhanger kommer fra nogle af områdets stejleste og mest ufremkommelige skrænter, hvor det kan være svært at se om vinbonden er i gang med at høste eller med at bestige bjerget.

Denne udgave (Trocken/Dry) er tør, men ikke knastør, og præsenterer en knivskarp og ren Riesling-smag. Er du i forvejen ynder af områdets flotte vine, vil du nikke genkendende til både smag og stil - blot ikke til prisen.

Smagen er frisk med solmodne æbler og citrus, og selvom det ikke burde kunne lade sig gøre til prisen, har vinen både stor mineralitet og kompleksitet.

Her er virkeligt value-for-money, og vi har kun kunnet skaffe et lille parti af vinen, så skynd dig at få et par kasser i hus nu!

Del vinen på
75,00 kr. v/6
139,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer 100% Riesling
Vingård Cliffhanger
Område Mosel
Land Riesling
Årgang 2023
Alkohol 11,5%
Drikkes bedst 2023 - 2029
Lagring 4 måneder på ståltankePå trods af sin indbydende og moderne indpakning, er Cliffhanger Riesling så klassisk som det kan gøres.

Håndhøstede druer (maskiner KAN ikke høste på de stejle marker) fra gamle vinstokke, og her i den større stil, som giver den rene og komplekse Riesling-oplevelse, der som regel har en helt anden pris.

Efter høst og gæring lagres vinen i 4 måneder på ståltanke, og hældes derefter på flaske. Som det er tilfældet med andre gode Riesling-vine, er vinens liv dog først begyndt når den hældes på flaske. Denne årgang er først ved at være drikkeklar nu, hvor den friske frugtsyre er begyndt at integreres fint i vinen, men Cliffhanger vil fortsat udvikle sig positivt de næste adskillige år, og byde på endnu større smagsoplevelser.

Cliffhanger Wines

Cliffhanger laves af 4 unge tyske vinmagere med det besynderlige firmanavn PLOB. Ordet er en sammentrækning af de 4 iværksætteres efternavne: Pauly, Ludwig, Oberbillig og Berres.

Hver især arbejder de også på egne vingårde, men har i en årrække haft ønsket om at lave stor og tilgængelig vin i kult-området Mosel.

Det giver sved på panden både at styre egen vingård og klatre på Mosel-vinmarker når der skal høstes, men resultatet har været sliddet værd - Cliffhanger er blevet en enorm international succes, da den har klemt den berømte Mosel-kvalitet ned i et helt nyt prisleje.Se flere vine fra Cliffhanger Wines

5 stjerner fra GASTRO
"Utroligt..."

5 stjerner fra Smag På Vin
"Dejlig næse med grønne æbler, nektarin og en kalket mineralitet. God mellemfyldig mundfylde med rund frugt og fin syre. Noter af æbler, lime og en smule abrikos. Selv om den kaldes dry, er vi mere over i det halvtørre, men netop på grund af den fine syre, holder den flot. God Riesling til god pris."

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere