Masso Antico Primitivo Appassito 2022

Spar 44%

Primitivo "dansker darling" med 99/99 point - Kun 61,95 kr.

99 point
Luca Maroni

4,2 stjerner
Vivino

Så bli’r italiensk rødvin ikke vildere!

Primitivo-perfektion med 99 ud af 99 mulige point – nu 8 år i træk - stik lige den, og så til kun 61,95 kr.!

Det må være ny rekord for, hvor meget Primitivo man kan få for 61,95 kr.

Slå til før pallen er tom. Det går lynende hurtigt!

Smagen er saftig og kraftig med masser af mørke, modne frugter. Helt utrolig drikkevenlig og let sødlig - lige som danskerne elsker det. Lang, læskende afslutning med fed frugt. 

Primitivo druen er bare en "dansker darling" og en af vores absolutte favoritter.  Massa Antico blev op til premieren testet af den berømte anmelder Luca Maroni, der elsker let drikkelige, fyldige vine med sødme -

Resultat: 99 point ud af 99 mulige. Det bliver ikke bedre.

Dette tilbud må du bare ikke gå glip af.

Køb nu til kun 61,95 kr.!

Del vinen på
61,95 kr. v/6
110,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer Primitivo
Vingård Schenk
Område Apulien
Land Italien
Årgang 2022
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 2 år fremFor at opnå det bedste resultat med fylde og sødme, tørres druerne først - heraf navnet Appassito. Det giver en større koncentration og mere smag.

Vinen har en flot dybrød kulør og en lækker bouquet af mørke frugter, blomme og et stænk krydderi. 

Smagen er saftig og kraftig med masser af mørke, modne frugter. Helt utrolig drikkevenlig og let sødlig - lige som danskerne elsker det. Lang, læskende afslutning med fed frugt. 

Vinen er ganske enkelt blandt de mest let drikkelige vine, vi har prøvet. Den kan bruges til grill, tungere mad, gode oste eller bare et hyggeglas i utide.

Husk - hvis du er til tørre og tanninrige vine, er det ikke denne her, du skal købe.

Schenk

Schenk er et stolt og traditionsrigt schweizisk vinfirma, som i dag også ejer vinmarker og vinerier i Frankrig, Spanien og Italien. Med sine fem ønologer samt to ”flying winemakers” fremstiller topprofessionelle Schenk Italia vin fra hele Italien – heriblandt de fremragende og succesfulde brands Amicone og Masso Antico.

Schenk er en af Italiens største producenter og fremstiller omkring 80 millioner liter vin om året. De er rigtigt gode til at lave god vin til lave priser.Se flere vine fra Schenk

4,2 stjerner på Vivino
"Står flot med lilla kant i glasset. Fad og mørk frugt i næsen. En let sødme af kirsebær, solbær og blomme følges op af en frisk syre. Eftersmagen krydret med noter af mørk chokolade. Glimrende til ost. Ekstra halv stjerne pga. prisen."

Anmeldelser af årgang 2021:

92 point fra WineWhereever, Rasmus Christenwsen
"Kødfuld, varm og fyldig Primitivo. Den har masser af sødmefuld frugt, der er godt opvejet en saftig syre. En vin hvor alt synes at være i potens, og det er imponerende i sig selv."  

91 point fra Mad & Monopolet
"Hvis du er til de italienske sværvægtere med fuld tryk på alkohol, varme, sødme og kraft, så er Amicone lige noget for dig. I næsen vælter der sødmefulde noter frem - varme julekrydderier, helt mørke intense kirsebær, finsk lakrids og nyristede kaffebønner. I munden er den fyldig, varm og med masser af sødme. En vin som du sagtens kan drikke udenfor sidst på aftenen eller til en omgang grill. "

 

Flere vine fra Novin


Forhandlere