Natale Verga - Spumante Brut

Spar 40%

Festbobler fra italiensk supervingård til ekstra lav pris!

Fremragende bobler til sommerfesten!

Casa Vinicola Natale Verga blev grundlagt i 1895 af Enrico Verga. Igennem 4 generationer, er denne italienske topproducent blevet overdraget fra far til søn med de samme værdier omkring tradition og kvalitet.

Natale Verga har marker over hele Italien, og fra nordlige Italien kommer denne perle. En Spumante Brut produceret med druer af sorten Glera og Garganega.

Perfekt til at nyde til sommerfesten, som en aperitif eller til forretter og andre lettere retter.

Denne Spumante er kendetegnet ved at være en smule til den frugtige og let søde side, uden på nogen måde at blive sød som en Moscato D´Asti – men heller ikke tør som en Brut Cava eller Champagne.

Lette citrus noter og næse med hvide blomster giver en tilpas sprødhed i smagen til at være meget drikkevenlig, men også meget alsidig med en fyldig krop.

Køb nu til kun 59 kr.!

Del vinen på
59,00 kr. v/6
99,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer Glera & Garganega
Vingård Casa Vinicola Natale Verga
Land Italien
Årgang N/V
Alkohol 11%
Drikkes bedst Nu og 4-5 år fremNatale Verga har marker over hele Italien, og fra nordlige Italien kommer denne perle. En Spumante Brut produceret med druer af sorten Glera og Garganega.

Perfekt til at nyde i solen, som en aperitif eller til forretter og andre lettere retter.

Denne Spumante er kendetegnet ved at være en smule til den frugtige og let søde side, uden på nogen måde at blive sød som en Moscato D´Asti – men heller ikke tør som en Brut Cava eller Champagne. Lette citrus noter og næse med hvide blomster giver en tilpas sprødhed i smagen til at være meget drikkevenlig, men også meget alsidig med en fyldig krop.

Serveres ved 8-10 grader

Casa Vinicola Natale Verga

Casa Vinicola Natale Verga blev grundlagt i 1895 af Enrico Verga. Igennem 4 generationer, er denne italienske topproducent blevet overdraget fra far til søn med de samme værdier omkring tradition og kvalitet. I dag drives virksomheden af Natale Verga, i samarbejde med hans far Giancarlo og søstre Cristina og Laura, og snart er 5. generation klar til at træde ind i virksomheden.

​Denne spændende producent er altid i vækst og fremgang, takket være indførelsen af innovative og avancerede teknologiske systemer, der sammen med respekt for de stolte, italienske vinfremstillingstraditioner, har gjort det muligt at tilfredsstille en stigende og krævende efterspørgsel med fuldt hensyn til fleksibilitet, effektivitet og kvalitet. Natale Verga producerer et bredt spekter af vine, lige fra de helt klassiske produktioner – til de mere moderne sammensætninger.Se flere vine fra Casa Vinicola Natale Verga

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere