Saint Saturnin - Hauteval GSM Vieilles Vignes 2022

Spar 31%

Årets vin-tilbud fra Languedoc med flotte anmeldelser til bundpris!

Erik Mortensen

4,0 stjerner
Vivino

Denne fantastisk rødvin fra sydfrankrig har gået sejersgang hos de danske vinanmeldere og har udløst en sand stjerneregn.

I et ganske ukendt lille vin-område lidt nord for Montpellier i Sydfrankrig har vi fundet denne lille perle lavet på Grenache, Syrah, Mourvedre og Carignan. 

Området ligger varmt og tørt omgivet af bjerge, og er beplantet med ældgamle vinstokke.

Dette er bare en vin, som du må prøve. Husk at købe nok af denne dejlige vin!

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
89,00 kr. v/6
129,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Propperiet

Forhandler

Fakta

Druer Grenache, Syrah, Mourvedre og Carignan
Vingård Saint Saturnin
Område Saint Guilhem le Désert
Land Frankrig
Årgang 2022
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 2-3 år frem
Lagring 4 måneder på egetræSaint Guilhem le Désert er et relativt ukendt vin-område beliggende lidt nordvest for Montpeller. Området er bakket og bjergrigt og ligger en smule i læ for kølende vinde fra Middelhavet. Så her er varmt, - og tørt.

Det er derfor ikke svært at finde parceller med gamle stokke, som sætter færre druer, og som øger druernes koncentration. Derfor har Hauteval haft gode muligheder for at skabe en saftig, krydret rødvin, som overrasker med sin kompleksitet til en meget lille pris.

Saint Saturnin

Saint Guilhem le Désert er et relativt ukendt vin-område beliggende lidt nordvest for Montpeller. Området er bakket og bjergrigt og ligger en smule i læ for kølende vinde fra Middelhavet. Så her er varmt, - og tørt.

Vinmager hos Saint Saturnin, Bruno Raymond, er en ung og initiativrig mand, der konstant søger nye veje. Således får han hvert år i høstperioden besøg af vinmagere fra hele verden, for at udveklse erfaringer og søge input. Hans produktionsmetoder bærer præg af dette, han anvender en god blanding af moderne og gammeldags teknikker. Denne Carignan er høstet manuelt og mosten har gennemgået en 4 dages macerering med skallerne inden gæringen er sat igang. Bruno vælger at macerere før gæring, da det trækker færrest mulige bitterstoffer og mindst mulig garvesyre ud af skaller og kerner.Se flere vine fra Saint Saturnin

6 stjerner fra Erik Mortensen
"En skøn vin til en billig penge."

4,0 stjerner på Vivino (alle årgange)
"En behagelig sødme men også fint afbalanceret med syren. Ikke en vildt kompleks vin men dejlig ligetil. De voksne omkring bordet juleaften var alle meget begejstrede. Blev opmærksom på den via Politiken. Rigtig god til prisen"

Flere vine fra Propperiet


Forhandlere