Andover Estate - Chardonnay Arroyo Seco Monterey 2019

Spar 18%

Charmerende Chardonnay fra Californien med 93 point!

93 point
Mad og Monopolet

91 point
WineWherever

Her får du en Charmerende Chardonnay fra Californien til en rigtig god pris!

Vinen kommer fra vingården Andover, som er ejet af magiske Scheid Family Wines.

Vinhuset som dominerer og forkæler vinelskere over hele verden med vine fra det kølige Monterrey California.

Her har såvel Pinot Noir som Chardonnay utrolige gunstige forhold med de kølige vinde som giver mere elegante vine fra Califonien.

Andover er et pragteksempel på et klassekøb.

En meget fed og udtryksfuld Chardonnay." -WineWhereEver

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
139,00 kr. v/6
169,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Philipson Wine

Forhandler

Fakta

Druer Chardonnay
Vingård Andover
Område Monterrey California
Land USA
Årgang 2019
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og 1-2 år frem
Lagring 12 måneder, 65% på rustfrit stål og 35% på ny fransk egDruerne til denne vin kommer fra Andover ejendommens vinmarker i den lille underregion Arroyo Seco i Monterey County, i Californien.

En AVA er en appellation, ligesom i Frankrig hvor en appellation står for at der er bestemte krav til hvordan vinen laves og bestemte kvalitetskrav der skal opfyldes.

Her trives Chardonnay druen med solrige dage og kølige nætter og der dyrkes efter bæredygtige principper.

Vinen modnes på en kombination af fade og ståltank, hvilket giver en flot gylden vin med balanceret smag mellem det friske og det fyldige.

Den rene smag byder på noter af citrus, hvid fersken, pære, vanille og et delikat strejf af honning fra egetræet.

Andover Estate

Andover Estate vingården ligger i den anerkendte Arroyo Seco-appellation i Monterey-regionen i Californien, som præsenterer et ideelt ægteskab mellem solbeskinnede dage og havkølede nætter. Ejendomsdyrket og certificeret bæredygtigt. Deres Pinot Noir og Chardonnay er elegante vine, der leverer på de egenskaber, der er iboende til vingården.

Andover Estate er uafhængigt certificeret bæredygtig gennem programmet Certified California Sustainable Winegrowing (CCSW) og den internationale organisation GLOBAL G.A.P (Good Agricultural Practices). CCSW-programmet opstiller bedste praksis inden for miljøforvaltning, bevarelse af naturressourcer og socialt retfærdig forretningspraksis samt udførelse af årlige, uafhængige audits af deltagere. GLOBAL G.A.P. er den internationalt anerkendte standard for landbrugsproduktion, hvis mål er sikker og bæredygtig landbrugsproduktion.Se flere vine fra Andover Estate

93 point fra Mad & Monopolet
"Jeg er generelt glad for Chardonnay, når det naturligvis laves med omhu, og når det ikke bliver til “fadbamser”, og her mener jeg skam ikke dem, som du bestiller i baren, men vin hvor fadet får lov til at præge smag og duft så meget, at det overdøver finesserne. Denne er fra Californien og har ligget på et mix af ståltanke og fade, hvilket er lavet med succes. I næsen har den duft af citrus, modne gule æbler, melon, vanilje og et lille hint af lakrids. I munden er den i flot balance med syre, en let fedme og frugt, som fungerer rigtig godt sammen."

91 point fra WineWhereEver
"Selvom druerne til denne vin angiveligt er høstet i den lave ende af Brix-indexet, har den alligevel et meget fuldmodent udtryk. Tropiske frugter som banan og mango er dominerende og giver en stor fyldighed til vinen. Syren formår at holde det godt oppe, og den afslutter med en krydret tone, der giver vinen et behageligt ekstra pift. En meget fed og udtryksfuld Chardonnay."

Flere vine fra Philipson Wine


Forhandlere