Handelsbetingelser

Priser på Vinspot.dk

Alle priser på hjemmesiden er oplyst inklusive moms i danske kroner. Der tages forbehold for eventuelle indtastnings- og opdateringsfejl. Hvis den bestilte vare er udgået af sortimentet, forbeholder vi os retten til at annullere ordren.

Betaling

Du kan foretage betalinger på din ordre med følgende betalingsmidler:

Dankort
MasterCard
Maestro
Visa
Visa Electron
JCB
American Express

Når bestillingen er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Bekræftelsen er en tilkendegivelse af, at vi har modtaget din ordre og betaling. Skulle der være produkter, vi alligevel ikke kan tilbyde og har du betalt online, gives produktets beløb retur.

Levering

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage. Ved forsendelse til en adresse i Danmark lægges mellem 59 og 65 kr. oven i ordren. Dog kan særlige tilbud have gratis levering - dette vil tydeligt fremgå af tilbuddet og ordresiden. Vi leverer kun i Danmark.

Sikkerhed ved online betaling

Ifølge dansk lovgivning kan du vide dig sikker, når du betaler via Internettet. Der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling, du ikke kender til og som er trukket fra din konto, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab eller lignende) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet. For alle betalingsformer gælder at vi ingen informationer modtager om din konto, kortoplysninger eller lignende. Alle transaktioner sker via Quickpay sikkerhedssystem. Vi modtager udelukkende besked om, at bestillingen er betalt.

Personlige oplysninger
Vi behandler personlige oplysninger i henhold til vores persondata politik, som kan findes lidt længere ned på denne side.

Retur- og fortrydelsesret

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet (fjernsalg) har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris. Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i samme stand, som ved overdragelsen. Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren. Vinspot Aps returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

Børn og unge under 18 år 
Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.vinspot.dk. 

Kontakt

Du kan komme i kontakt med Vinspot i dagtimerne mellem klokken 9 og 16:

Vinspot ApS (Vinpalle ApS)
CVR-nr. 35414169
Hirsevej 11
4040 Jyllinge
Tlf: 71991839
[email protected]

Gældende fra: 1. oktober 2015


Cookies
En cookie er et lille stykke tekst, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du har givet samtykke hertil (eller din browser automatisk har givet tilladelse, hvis den er sat op til at gøre dette) tilføjer din browser denne tekst i en lille datafil.
Vi bruger logstatistik til at identificere hvilke sider, der besøges. Dette hjælper os til at analysere data om trafik på hjemmesiden og til at forbedre vores hjemmeside og dermed skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål og fjerner derefter oplysningerne fra systemet. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger indgår i vores logstatistik, kan du muligvis ikke bruge hjemmesiden.  

Bestsellere