Bodegas Azul y Garanza Garciano 2020

Spar 34%

Restparti: Spansk økologisk mesterværk af en rødvin fra vinmager Maria Barrena!

4,0 stjerner
Vivino

Vi har et lille restparti af dette økologiske mesterværk, som vi nu sælger til ekstra lav pris - Først til mølle!

Dette spanske mesterværk af en økologist rødvin kommer fra mestervinmager Maria Barrena i Navarra.

María Barrena er uddannet enolog i Bourgogne og har arbejdet det meste af hendes liv med vin i Catalonien og Navarra. 

Vingården dyrker kun økologiske vine og Maria Barrena filosofi er at deres vine kan kun være autentiske ved at lade naturen handle frit. Hun siger at deres projekt kun kan give mening på denne måde.

Denne vin er et smukt eksempel på hvad Maria´s idéeer kan føre til.

Vinen dufter af mørke kirsebær, blomme i madeira, friskkværnet peber og paprika. Dyb, saftig og flæsket i munden, medder masser af solmoden frugt og fint modspil fra tør tannin-kant. Dvælende saftigt bid i enden, med lakridsrod og paprika. 

På Bodegas Azul y Garanza dyrkes økologisk og de buskvoksende vinstokke er ofte omgivet af græs, som lokker dyreliv til og det sørger for biodiversitet, som ejer Maria Barrena mener er vigtigt for at opnå naturlig balance både i mark og vin. 

Del vinen på
99,00 kr. v/6
149,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Propperiet

Forhandler

Fakta

Druer Blend på 60% Garnacha og 40% Gracianio
Vingård Bodegas Azul y Garanza
Område Navarra
Land Spanien
Årgang 2020
Alkohol 14,5%
Drikkes bedst Nu og 5 år frem
Lagring 6 måneder på franske fadeDenne vin er et smukt eksempel på hvad Maria´s idéeer kan føre til. Vinen dufter af mørke kirsebær, blomme i madeira, friskkværnet peber og paprika. Dyb, saftig og flæsket i munden, medder masser af solmoden frugt og fint modspil fra tør tannin-kant. Dvælende saftigt bid i enden, med lakridsrod og paprika. Kan anbefales til grillet kød eller simreretter. Vinen vil uden tvivl elske at blive serveret til svinekæber.

Azul Y Garanza

Azul Y Garanza er en lille vingård placeret i Carcastillo, Navarra i Spanien, vingården fremstiller omkring 50000 flasker årligt og er i dag drevet og ejet af María Barrena Belzunegui. Hun er uddannet enolog i Bourgogne og har arbejdet det meste af hendes liv med vin i Catalonien og Navarra.

​Vingården dyrker kun økologisk og som Maria siger ” for os er øget biologisk mangfoldighed i vinmarken den naturlige og logiske måde at opfatte druedyrkning og landbrug på generelt. Vores vine kan kun være autentiske ved at lade naturen handle frit, vores projekt kan kun give mening ved at arbejde på den måde”.Se flere vine fra Azul Y Garanza

Flaskehalsen skriver: "Denne spanske Graciano-vin er en af de meget mørke og bløde af slagsen. Den er krydret med en del tanniner i enden, og det gør den en anelse ulden. Det er lidt bøvlet at skelne mellem de enkelte nuancer undervejs, for det bliver temmelig kraftigt, powerfuldt og bombastisk. Derfor bliver det også lidt svært at sammenfatte et helhedsindtryk, for det stikker i en del retninger. Alle retninger er dog i den markante og mørke del af spektret, så de primære indtryk er, at det er en varm og blød vin, der samtidig er lidt vild, spændende og anderledes."

Flere vine fra Propperiet


Forhandlere