Domaine Soleyrade Côtes du Rhône 2019

Spar 39%

Spar 47% på økologisk Côtes du Rhône med 90 store point!

90 point
Vinexpressen

Her har du en enestående mulighed for at lave et ægte Côtes du Rhône-kup!

Denne økologiske Côtes du Rhône ligger længder foran lignende vine. Det er de flotte anmeldelser bevis på.

Vinen får hele 90 point fra Vinexpressen som skriver: "Jeg er fan! Høj Genkøbsfaktor."

Vinen kommer fra Domaine Souleyrade, der er beliggende i byen Serignan-du-Comtat. Husets vinmarker ligger omkring byerne Cairanne, Travaillan, Camaret og Sainte Cécile Les Vignes. Alle byer, der ligger grænsende op til det berømte vinområde Gigondas.

Druesammensætningen består af lige dele Grenache fra 50 år gamle vinstokke og Syrah fra 30 år gamle stokke.

Dette er ultimativt de sidste flasker af denne vin.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
79,00 kr. v/6
129,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Propperiet

Forhandler

Fakta

Druer Grenache og Syrah
Vingård Domaine Soleyrade
Område Côtes du Rhône
Land Frankrig
Årgang 2019
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og tre år fremDruerne er håndplukket og gæret i åbne cementkar. De åbne gæringskar og daglige "pump-overs" er med til at fremme både frugt og farve i den endelige vin. Efter gæring har vinen hvilet 12 måneder på store gamle træfade.

Dette er en yderst velsmagende og vel balanceret rødvin med flotte smagsnoter af brombær, solbær, abrikos og rosin. Disse skønne, frugtige elementer komplimenteres godt af noter af chokolade. Vinen har et middel syre/ tannin niveau, der giver en vin med god struktur. En behagelig rødvin med frugtig, fyldig og rund smag. 

Domaine Souleyrade

Domaine Souleyrade er beliggende i kommunen Plan de Dieu og besidder 65 hektar vinmarker i og omkring byerne Cairanne, Travaillan, Camaret og Sainte Cécile Les Vignes. Alle byer, der ligger grænsende op til det berømte vinområde Gigondas.Se flere vine fra Domaine Souleyrade

90 point i Vinexpressen
"Meget åben og fast-forward-udover-scenekanten-frugt med indslag af kirsebærsten, blå blommer, hindbær, spejderhagl og en bagkant af sorte oliven, yoghurt og peber. Dejlig ung, læskende og letløbende saft i beaujolais-genren med en elegant luftighed, en lille frugtsødme og en saftig garvesyre, der omkranser frugten fint. Jeg er fan! Høj Genkøbsfaktor."

Det skrev de om 2018:

6/6 stjerner og test-vinder fra Finansbureauet
Claus Fledelius skriver: "Superlækker vin i klassisk Rhône stil med underfundig og dyb næse med toner af tobak, læder og ribs tilsat et strejf af våd flint og elegant mund med forfinede noter af friskkværnet peber, vanilje, toast og snustobak i skøn forening pakket ind i bløde tanniner. Stor fornøjelse."

6/6 stjerner fra Erik Mortensen
"Næsen er karakteriseret ved friske røde bær, bl. a. moreller, og rund fyldighed og krydderi præger smagen, som har en god længde i finalen."

5/5 stjerner fra Vinavisen
"Rigtig god Rhône-rødvin på druerne Grenache og Syrah - saften og kraften. God frugt, fin krydring og noter af læder og tjære. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet."

90 point og 5 stjerner i Ekstra Bladet med titlen "Godt Køb"
Thomas Rydberg skriver: "Lige dele grenache og syrah. Krydret i næsen. Saftig vellavet vin med sorte kirsebær, peber, timian og vanilje i smagen. Bløde tanniner.  Yderst velbalanceret med en lang afslutning."

Flere vine fra Propperiet


Forhandlere