Farnese - Fantini Montepulciano D’Abruzzo DOC 2021

Spar 40%

Fire-dobbelt Italiensk Guldvinder fra årets bedste vingård!

Guldmedalje
Mundus Vini

Guldmedalje
Berliner Wein Trophy

Guldmedalje
Sommelier Wine Awards

Guldmedalje
Selections Mondiales Des Vins

95 point
Luca Maroni

"Høj kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 14 gange mere." -Vivino

Vinen er på Wine Enthusaist´s liste over de 100 bedste køb i 2019. Vinen har konkurreret med rigtig mange vine for at komme på listen, så det er en flot præmiering for en vin i denne prisklasse.
Den er endda optaget til en pris på 12 USD.

Som med alle Farnese's vine, så er der tale om en kvalitetsvin helt i top. At vi så kan sælge vinen til en vanvittig lav pris, gør det hele endnu bedre. 

Farnese er kåret som årets vinproducent af Luca Maroni og denne vin får hele 95 point fra selvsamme Mr. Maroni. Det siger ikke så lidt om vingårdens kvalitets-niveau og selve vinen.

Gå ikke glip af dette flotte tilbud!

Køb nu til kun 65,95 kr.!

Del vinen på
65,95 kr. v/6
109,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 449 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 100% Montepulciano
Vingård Farenese Vini
Område Abruzzo
Land Italien
Årgang 2021
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 4-5 år fremDenne rødvin kommer fra markerne i distrikterne Ortona, San Salvo og Pollutri i Abruzzo. Markerne ligger omkring hovedgården hvor al distribution er samlet.

Klimaet i Abruzzo er særdeles velegnet til at dyrke vin. Placeringen i midten af Italien, giver kombinationen af det nordlige og midterste Italien´s frugtbarhed, og syden intense saft og kraft i druerne.

Man kan se endeløse rækker af vinstokke strække sig ned af bjergsiden på bjerget Majella. Fra de mere højtliggende områder, helt ned til kysten. Eksponeringen fra solen og de milde havvinde giver et fantastisk mikroklima, som resulterer i druer der gror og aldres formidabelt.

Straks efter høsten, presses druerne. Man bruger herefter en produktionsteknik hvor mosten fra druerne, løber frit til tanken. Ingen pumper bruges, for på den måde at opnå en mere nænsom behandling af vinen.

Gæringen foretages over en god lang proces over 15 dage. Efterfølgende lagring på ståltanke i 5-6 måneder. Alt håndtering af mosten foregår i et miljø uden lit, for at bevare flest mulige aromaer i vinen

En dyb rød farve kombineret med en lækker frugtig næse, lang og vedholdende duft af vilde bær og en snert af vanille. Flot balanceret krop med en smule tanniner og en intens og lang eftersmag. En rigtig lækker rødvin fra en absolut topproducent.

En rigtig god vin, som kan drikkes til de fleste retter med både pasta og kød. Serveres ved 16-18 grader

Fantini Group Farnese

Fantini Group Farnese er kåret som årets italienske vinproducent 2016, 2017, 2019 og 2020

Fantini Group Farnese er, i forhold til branchen, en relativ ung virksomhed (startet i 1994). Til trods for dette er man meget ambitiøs, og med sit meget høje kvalitetsniveau eksporterer man nu til 74 lande og har en produktion på mere end 20 millioner flasker.

Fantini Group Farnese ligger i byen Ortona i regionen Abruzzo.  Navnet Farnese har været forbundet med byen siden 1538 hvor en prins ved navn Farnese, byggede det smukke ”Palazzo Farnese” hvor han trak sig tilbage og levede med en Østrigsk prinsesse.

Siden Fantini Group Farnesestartede i Abruzzo, har man efterfølgende udvidet til også at dække regionerne Campagnien, Sicilien, Basilicata og Apulien. På de relativ få år man har eksisteret, er man blevet den førende vinproducent i Syditalien, og producenten med flest præmieringer og flotte imponerende anmeldelser. Ikke bare i det sydlige Italien, men i hele Italien.Se flere vine fra Fantini Group Farnese

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere