Lavarini Valpolicella Classico Superiore 2017

Spar 30%

Restparti: Den bedste Valpolicella til prisen på det danske marked – Punktum!

Finansbureauet

Vinavisen

90 point
Vinitaly

91 point + guldmedalje
Gilbert og Gaillard

Vi har 4 kasser af den bedste Valpolicella til prisen på det danske marked - Først til mølle!

Finansbureauet: Den bedste Valpolicella til prisen på det danske marked!

Så har vi fundet en rigtig dejlig vin fra alle vinområders moder. Valpolicella Classico Superiore et navn, der indgyder en vis respekt og forventning. De fine vine fra denne norditalienske klassiker-region må med rette finde sig i at skulle leve op til et godt ry.

Vi kan tilbyde dig denne Lavarini Valpolicella Classico Superiore til super lav pris!

Denne dejlige vin har for andet år i træk fået topanmeldelsen 6 af 6 stjerner fra Finansbureauet, som kalder den den bedste Valpolicella til prisen på det danske marked – punktum. Vinavisen giver den også topkarakteren 5/5 stjerner og skriver, at der er tale om en let og læskende rødvin med en dejlig, ren frugtsmag og en tørhed.

Vinen har yderligere fået 90 point fra VinItaly International Wine Guide, som arrangerer den store årlige italienske vinmesse.

Snyd ikke dig selv for dette enestående tilbud!

Del vinen på
69,00 kr. v/6
99,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 449 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 65% Corvina/Corvinonem, 25% Rondinella og 10% Molinara
Vingård Lavarini Vini
Område Valpolicella Classico Superiore
Land Italien
Årgang 2017
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 5-6 år fremDenne Valpolicella Superiore er en supergod allround-vin. Kan bruges til rigtig mange retter de danske køkkener. Den indeholder alt, hvad man typisk værdsætter ved de populære vine fra Veneto. Og til en pris hvor man får rigtig meget for pengene.

Den har en flot lys rubinrød farve, og en lækker næse med snert af kirsebær.

Vinen har en flot krop med gode krydrede noter af skovbær og lange bløde tanniner. Den velkontrollerede syre, gør den meget drikkevenlig.

Serveres ved 16-18 grader.

Kan drikkes til kødretter,  grill-retter, det gængse middelhavskøkken eller blot som et godt glas vin uden tilbehør.

Lavarini Vini

I flere generationer har Lavarini familien dedikeret sig til dyrkning og produktion af vin med passion og entusiasme. Det er en mindre vingård, midt i det klassiske Valpolicella-område. Massimo har efter faderen Luigi´s død overtaget gård og produktion alene.

De producerer deres vin med druer, fra deres egne marker i områderne Negrar og Marano.

De gamle traditioner kombineret med nye teknologier, giver denne vingård en skøn forening mellem nye og gamle produktionsmetoder. Man søger hele tiden forbedringer i kvalitet, men respekterer samtidig de hundrede af år gamle metoder, fra det historiske Valpolicella.

Gården råder over 7 hektarer, og har over de senere år udviklet sin produktion. De gamle traditioner respekteres naturligvis, og Massimo Lavarini følger hvert enkelt skridt i produktionen nøje. Fra dyrkingen af druerne, til høst, produktion af vin, lagring og til sidst tapning. Generationers erfaring bruges her, til at sikre den højeste kvalitet.

Et af de nyeste tiltag til produktionen, er et temperatur- og klimakontrolleret tørrerum til druerne. Valpolicella-vin er kendetegnet ved deres brug af tørrede druer, og for at sikre den højeste kvalitet her også, er der investeret tungt i denne proces også.Se flere vine fra Lavarini Vini

6/6 stjerner fra Finansbureauet
"Forrygende Valpolicella fra Lavarini som byder på et helt unikt forhold mellem pris og kvalitet. Pirrende næse med sødmefulde kirsebær noter tilsat et strejf af balsamico og blød og lækker. Den bedste Valpolicella til prisen på det danske marked – punktum."

5/5 stjerner fra Vinavisen
"Let og læskende rødvin med en dejlig, ren frugtsmag og en tørhed, der er fortræffelig til mad. Plask den over i en karaffel en times tid før måltidet. Så åbner den sig og bliver rigtig lækker."

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere