Masca del Tacco - Cuvée Anniversario 2021

Spar 55%

Jubilæums-lækkerier fra Masca del Tacco med 93 point - Kun 49,95 kr.!

93 point
WineWherever

92 point
Mad og Monopolet

Spar 55% på fantastisk rødvin fra folkene bag Lu'Li bestselleren!

Jubilæums-lækkerier fra Lu'Li producenten Masca del Tacco med 93 point - Kun 49,95 kr.!

Så er der jubilæums-lækkerier fra Masca del Tacco - en af danskernes absolutte favoritproducenter i Syditalien.

Masca del Tacco er garant for masser af smag og power i glasset – måske har du allerede prøvet husets Lu’Li eller Piano Chiuso? Her får du samme topanmeldt kvalitet til en pris, der får jublen til at bryde ud!

Denne Jubilæums-vin får hele 93 point fra Winewherever, som skriver ”Hvis der er nogen der er garant for at lave ekspressive vine, så er det Masca del Tacco. Og deres jubilæumsudgave kunne heller ikke være anderledes. "

Elsker du Ripasso, Amarone eller stor Primitivo, så vil du uden tvivl blive begejstret for ”Cuvée Anniversario”.

Denne special-cuvée er skabt på et genialt blend af Negroamaro, Primitivo, Sangiovese og Merlot, som leverer en overflod af mørke bærnuancer og sødmefulde fadkrydderier – mums!

Køb nu til kun 49,95 kr.!

Del vinen på
49,95 kr. v/6
109,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer Negroamaro, Primitivo, Merlot og Sangiovese
Vingård Masco del Tacco
Område Puglia
Land Italien
Årgang 2021
Alkohol 13,5 %
Drikkes bedst 5-6 år fra høståretI glasset lokker vinen med en mørk kirsebærrød farve. I duften er der syditaliensk, solmoden charme for alle pengene med tørrede violer, sort peber, solmodne blommer, brombær og svesker, der toppes med vanilje, engelsk lakrids og chokolade… I munden er vinen fløjlsblød og imponerende frugtsaftig med god power og oceaner af mørke bærnuancer. Lang, koncentreret eftersmag med delikate egetræskrydderier og strejf af rosiner og blommer. Et lille syditaliensk mesterværk til prisen! Drik nu, eller gem 5-6 år fra høståret.

Nyd den som en perfekt hyggevin eller til BBQ, flæskesteg, and, danske retter med surt og sødt, pasta, pizza, tapas og ostebord. Servér ved 16-18°C

Masca del Tacco

Vingården Masca del Tacco blev grundlagt i 2010 af Armando og Felice Mergé, men dets oprindelse er meget ældre. I 1949 blev " Cantina di Erchie " det oprindelige vinhus født. Vinhuset er beliggende i Erchie, i den nordlige del af Salento halvøen, omfattende 50 hektar jord dyrket med unge vinstokke. Jorden ejes og dyrkes stadig af de landmænd, som har gjort det i årevis, og har høstet druerne med deres bare hænder og videregivet deres kærlighed til jorden og dens frugter. Således blev selskabet Masca Tacco født. historien om kærlighed til værdier og innovation.Se flere vine fra Masca del Tacco

93 point fra Winewherever
”Hvis der er nogen der er garant for at lave ekspressive vine, så er det Masca del Tacco. Og deres jubilæumsudgave kunne heller ikke være anderledes. Ud af glasset springer søde kirsebær, vanilje, svesker og figner. I munden er der godt med frugtsødme, forfriskende syre og tanniner, der indrammer hele herligheden. Masca del Tacco køre deres egen stil, og den er der smæk på.

92 point fra Mad & Monopolet
"Jeg har smagt stort set alt fra Masca del Tacco, som laver glimrende italiensk vin. Denne vin er fyldt med tætte noter af blomme, rosiner, brombær, krydderier og vanilje. I munden er den fyldig og har masser af frugtsødme, fylde og kraft. Det er en vin for dig, som elsker de store fyldige og sødmefulde vine, hvor varme, fad og sødme fremstår klart i glasset."

Flere vine fra Novin


Forhandlere