Natale Verga - Rosé Brut Pinot Noir

Spar 50%

Spar 51% på italiensk Rosé fra stjerne-vingård!

Spar 51% på italiensk Rosé Brut  fra stjerne-vingård

Der er 12 flasker i kassen og den er fragfri ved køb af 12 flasker!

Denne dejlige perlende Rosé Brut kommer fra stjernevingården Casa Vinicola Natale Verga, som er kendt for sine kvalitets-vine.

Denne vin er ingen undtagelse og her får du masser af Value for Money!

Vinen er kendetegnet ved at være en smule til den frugtige og let søde side.

Den er dog på ingen måde så sød som en Moscato D´Asti – men heller ikke tør som en Brut Cava eller Champagne.

Vinen har frugtige noter og balanceret syre, som giver den en tilpas sprødhed til at være meget drikkevenlig, men også meget alsidig med en fyldig krop.

Perfekt til de varme sommeraftener på terassen.

Køb nu til kun 49,95 kr.!

Del vinen på
49,95 kr. v/12
99,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer Pinot Noir
Vingård Casa Vinicola Natale Verga
Årgang N/A
Alkohol 12%
Drikkes bedst Nu og 4-5 år fremNatale Verga har marker over hele Italien, og har med sit store netværk sammensat denne perle fra norditalienske marker. En Pinot Rosé Brut produceret med druer af sorten Pinot Noir.
Perfekt til at nyde i solen, som en aperitif eller til forretter og andre lettere retter.
Denne Brut er kendetegnet ved at være en smule til den frugtige og let søde side, uden på nogen måde at blive sød som en Moscato D´Asti – men heller ikke tør som en Brut Cava eller Champagne. Frugtige noter og balanceret syre, giver den en tilpas sprødhed til at være meget drikkevenlig, men også meget alsidig med en fyldig krop.

Serveres ved 8-10 grader

Casa Vinicola Natale Verga

Casa Vinicola Natale Verga blev grundlagt i 1895 af Enrico Verga. Igennem 4 generationer, er denne italienske topproducent blevet overdraget fra far til søn med de samme værdier omkring tradition og kvalitet. I dag drives virksomheden af Natale Verga, i samarbejde med hans far Giancarlo og søstre Cristina og Laura, og snart er 5. generation klar til at træde ind i virksomheden.

​Denne spændende producent er altid i vækst og fremgang, takket være indførelsen af innovative og avancerede teknologiske systemer, der sammen med respekt for de stolte, italienske vinfremstillingstraditioner, har gjort det muligt at tilfredsstille en stigende og krævende efterspørgsel med fuldt hensyn til fleksibilitet, effektivitet og kvalitet. Natale Verga producerer et bredt spekter af vine, lige fra de helt klassiske produktioner – til de mere moderne sammensætninger.Se flere vine fra Casa Vinicola Natale Verga

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere