Ponte Lungo – Curioso Serie Limitata 2017

Spar 45%

Kongen af Curioso i helt særlig begrænset udgave!

4,1 stjerner
Vivino

Her har du mulighed for at købe kongen af Curioso til særlig lav pris

Dette er den ypperste udgave af vores mest populære vin fra Ponte Lungo.

Ponte Lungo - Curioso Serie Limitata 2017 er overdådig og silkeblød. Her er mere mørk frugt, kompleksitet, saftig frisk elegance og struktur end i den klassiske Curioso, der også er et vinelsker-hit!

Tjek bare de 1.400+ anmeldelser på Vivino med en samlet anmeldelse på i skrivende stund 4,1 stjerner.

Stilen i Ponte Lungo - Curioso Serie Limitata 2017 vil du nok nikke genkendende til, hvis du kender Ponte Lungos øvrige vine.

Duft og smag er domineret af mørke bær, der vælter op af glasset.

Vanilje- og kaffenoter fra fadet lægger en flot bund for frugten at udfolde sin pragt. Smagen udvikler sig yderligere med strejf af mørk chokolade. Det er et virkelig godt glas med en imponerende dybde og intensitet.

Saftig og silkeblød finish understreger strukturen på mest elegante vis.

Drik den ved en særlig lejlighed af store glas.

Køb nu til kun 99 kr.!

Del vinen på
99,00 kr. v/6
179,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer Cabernet Sauvignon, Merlot og Sangiovese
Vingård Ponte Lungo
Område Toscana
Land Italien
Årgang 2017
Alkohol 14%
Drikkes bedst 2021-2026Stilen i Ponte Lungo - Curioso Serie Limitata 2017 vil du nok nikke genkendende til, hvis du kender Ponte Lungos øvrige vine. Der skal også være plads til at eksperimentere, og det var netop, hvad Ponte Lungo gjorde i høståret 2017. Druerne er høstet sent for at opnå ekstra sødme og koncentration. Druerne er også vinificeret for sig selv og koncentration og fadlagringen på amerikansk eg har givet den bløde struktur, der akkompagnerer et lækkert måltid flot. Her er power og elegance, der går hånd i hånd med imponerende koncentration.

Duft og smag er domineret af mørke bær, der vælter op af glasset. Vanilje- og kaffenoter fra fadet lægger en flot bund for frugten at udfolde sin pragt. Smagen udvikler sig yderligere med strejf af mørk chokolade. Det er et virkelig godt glas med en imponerende dybde og intensitet. Saftig og silkeblød finish understreger strukturen på mest elegante vis. Drik den ved en særlig lejlighed af store glas.

Pontelungos holdning til god vin er, at alt for mange producenter sætter en dyd i at bruge gamle principper for at opnå gamle resultater - istedet for 100% at fokusere på at lave et velsmagende glas vin.

Ponte Lungo

Pontelungo forsøger med sine vine - at gå i en anden retning, end de fleste andre italienske producenter. Mikroproducenterne i Italien forsøger ofte at ramme den samme klassiske stil, som deres forfædre har frembragt og afholdt i generationer. 

Pontelungo ser sig derimod overhovedet ikke tilbage, men forsøger tværtimod at ramme en moderne, ekstremt frugtrig stil, som en stor procentdel af vinpublikummet efterspørger, men har svært ved at finde.

​Pontelungo har i årevis arbejdet for at opnå fyldigere og mere frugtrige vine, end de ellers så ranke toscanske madvine. Resultatet er blevet bedre år for år.Se flere vine fra Ponte Lungo

4,1 stjerner på Vivino
"Endelig kom den, og det var virkelig en vin, der var værd at vente på. Rigtig flot næsten sort at se til og en dejlig kraftfuld duft af sorte modne frugter, egetræ, vanille og spændende krydderier. Smagen er fyldig, rund og blød hvor der er mange noter af sorte bær, vanille, eg, krydderier og måske lidt mokka. En fin sødme i fin harmoni med lidt tanniner munder ud i en lang og rigtig god eftersmag."

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere