Tinazzi - Masseria Civitella Primitivo Puglia IGP Magnum 2021

Spar 57%

Spar 57% på MAGNUM Primitivo fra fantastiske Tinazzi til uhørt lav pris!

MAGNUM -MAGNUM - MAGNUM! Flaskestørrelse: 150 cl.

Vi har fået et lille parti af denne skønne Primitivo fra fantastiske Tinazzi i MAGNUM størrelse, som vi nu kan sælge til uhørt lav pris. 

Der er tale om en harmonisk og frugtig Primitivo fra stjernevingården Tinazzi i Puglia.

Vinen præsenterer sig i glasset med en intens rubinrød farve med violette nuancer.

Duftbuketten er frugtig med aromaer af svesker og modne bær som kirsebær, solbær og brombær med krydrede undertoner af vanilje og peber.

Smagen er harmonisk med saftige frugter og bløde tanniner, der giver en behagelig og lang finish.

Primitivo Puglia IGP er en alsidig vin, der passer godt til rødt kød, pasta med kraftige saucer, lam og faste oste.Køb nu til ekstra lav pris!

Køb nu til uhørt lav pris!

Del vinen på
99,95 kr. v/6
229,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Philipson Wine

Forhandler

Fakta

Druer Primitivo
Vingård Casa Vitivinicola Tinazzi
Område Puglia
Land Italien
Årgang 2021
Alkohol 13%Vinen er lavet 100% på Primitivo-druer, der er høstet ved optimal modenhed. Vinen er fremstillet traditionelt, hvor drueskindet ligger i mosten i 8-10 dage.

Beliggende nær Taranto i den syditalienske region Apulien i det solrige klima, nyder vinhuset Masseria Civitella godt af optimale vækstbetingelser for vinavl. Vinmarkerne er omhyggeligt placeret på skråningerne omkring Masseria Civitella, hvor jordbunden og klimaet er ideelle til dyrkning af druer af høj kvalitet.

Vinhuset producerer et bredt udvalg af vine, der afspejler det unikke terroir og den traditionelle håndværksmæssige tilgang til vinproduktion. Masseria Civitellas vine er kendt for deres karakteristiske smagsprofil og fremragende kvalitet, der har vundet anerkendelse både lokalt og internationalt.

Casa Vitivinicola Tinazzi

Tinazzi ligger i Lazise, på østsiden af Gardasøen. Vinhuset blev grundlagt i 1968, Virksomheden drives stadig af Tinazzi familien. Gian Andrea, Giorgio og Francesca, henholdsvis søn, barnebarn og barnebarn af grundlæggeren. Tinazzi er en producent i stadig vækst med fokus på kvalitet og udvikling af spændende nye vintyper. Deres sidste produkt er opkøb af en fantastisk vingård beliggende højt oppe i Cavalo i Valpolicella Classico. Familien ejer vingårde i 4 forskellige regioner i Italien: Sicilien, Apuglia, Abruzzo og Veneto.
Se flere vine fra Casa Vitivinicola Tinazzi

Flere vine fra Philipson Wine


Forhandlere