Andover Estate - Pinot Noir Arroyo Seco Monterey 2019

Spar 18%

Fantastisk Pinot Noir-scoop fra Californien til ekstra lav pris!

93 point
Mad og Monopolet

92 point
WineWherever

90 point
Houlbergs Vinblog

Her kommer et fantastisk Pinot Noir-scoop fra Californien, som vi nu sælger til ekstra lav pris!

"Dælme lækker Pinot Noir fra Californien, og til prisen er det virkelig godt. Skøn duft af jordbær, hindbær, vanilje, kirsebær - hvem sagde “Cherry Coke” og et hint at peber... Et skønt glas til prisen."93 point fra Mad & Monopolet

Vinen kommer fra vingården Andover, som er ejet af magiske Scheid Family Wines.

Vinhuset som dominerer og forkæler vinelskere over hele verden med vine fra det kølige Monterrey California.

Her har såvel Pinot Noir som Chardonnay utrolige gunstige forhold med de kølige vinde som giver mere elegante vine fra Califonien.

Andover er et pragteksempel på et klassekøb.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
139,95 kr. v/6
169,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Philipson Wine

Forhandler

Fakta

Druer Pinot Noir
Vingård Andover Estate
Område Monterrey, California
Land USA
Årgang 2019
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og 2-3 år frem
Lagring 12 måneder på franske egetræsfadeDyrket i Arroyo Seco området i Monterey County, hvor der hver morgen driver kold havluft fra Monterey Bay ned gennem dalen i form af en tyk tåge, der langsomt forsvinder hen ad dagen. Disse unikke forhold tillader druerne at modne langsomt. Dette resulterer i maksimal smagsudvikling i druerne og perfekt syre. Når druerne når dette stadie, bliver de plukket, fermenteret og lagret på 30% nye og 70% ældre franske egetræsfade i 12 måneder. 

Druerne til deres Andover Estate-vine dyrkes på ejendomsejede vinmarker i den kølige, stenede Arroyo Seco-appellation i Monterey County. Arroyo Seco betyder "tør flodleje", og appellationen er kendetegnet ved jord, der er strøet med palmestore flodsten, som blev aflejret for tusinder af år siden af Arroyo Seco-floden. Disse store sten bevarer varmen i løbet af dagen og udstråler den derefter tilbage på vinstokkene, efter solen er gået ned.

Andover Estate

Andover Estate vingården ligger i den anerkendte Arroyo Seco-appellation i Monterey-regionen i Californien, som præsenterer et ideelt ægteskab mellem solbeskinnede dage og havkølede nætter. Ejendomsdyrket og certificeret bæredygtigt. Deres Pinot Noir og Chardonnay er elegante vine, der leverer på de egenskaber, der er iboende til vingården.

Andover Estate er uafhængigt certificeret bæredygtig gennem programmet Certified California Sustainable Winegrowing (CCSW) og den internationale organisation GLOBAL G.A.P (Good Agricultural Practices). CCSW-programmet opstiller bedste praksis inden for miljøforvaltning, bevarelse af naturressourcer og socialt retfærdig forretningspraksis samt udførelse af årlige, uafhængige audits af deltagere. GLOBAL G.A.P. er den internationalt anerkendte standard for landbrugsproduktion, hvis mål er sikker og bæredygtig landbrugsproduktion.Se flere vine fra Andover Estate

93 point fra Mad & Monopolet
"Dælme lækker Pinot Noir fra Californien, og til prisen er det virkelig godt. Skøn duft af jordbær, hindbær, vanilje, kirsebær - hvem sagde “Cherry Coke” og et hint at peber. I munden er den læskende, frisk og med tydelig frugtsødme, som rundes af med flotte tanniner. Et skønt glas til prisen."

92 point fra WineWhereEver
"Pinot Noir scoop. Flot duft af jordbær, muldjord og græsmark. Smag af vilde bær, godt med frugtsødme, helt fine tanniner og en kontant syre der giver vinen energi og masser af kant. Og der er specielt denne balance der sidder lige i skabet. Vinen fungere endnu bedre serveret til den kølige side."

90 point fra Houlbergs vinblog
"Næsen er det faktisk rigtig god Pinot Noir med jordbær, søde kirsebær og så nogle tydelige urtede noter af timian, kaktus, hyben, mynte, vanilje, mørk bitter chokolade, grønne blade, skovbund og rå champignon samt en lille sødme. Smagsmæssigt er det en saftig og næsten læskende Pinot Noir med lidt oversøisk varme i frugten. Det er vilde jordbær og tranebær, lidt blæk, peber, blød syre, bløde tanniner og dermed klart et pleasende væsen med denne store saftighed."

Flere vine fra Philipson Wine


Forhandlere