Angelo Borrani - Governo All'Uso Toscano IGT 2019

Spar 42%

Restparti: Governo fra Toscana i bedste "Amarone-stil" til ekstra lav pris!

Sølvmedalje
Mundus Vini

Bronzemedalje
Decanter

4,3 stjerner
Vivino

Ekstrabladet

Vinavisen

Her har vi en Governo fra Toscana i bedste "Amarone-stil", som vi nu sælger til ekstra lav pris!

Vinen er lavet efter Governo-metoden og minder meget om en Amarone.

Vinen er udviklet af Pellegrino Vini, som har et indgående kendskab til det danske vinmarked.

Kunderne elsker vinen og på Vivino får den hele 4,3 stjerner!

Denne vin rammer derfor lige ned hvor rigtig mange danskere godt kan lide deres vin. Masser af god frugt, dybde og fadlagring. Perfekt til årstiden.

En flot dybrød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masser af bær og frugter. Vinen har en lækker frugtsmag af mørke bær, et strejf af vanilje og charmerende sødme. God balance og meget drikkevenlig.

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lettere kødretter til pasta og kødretter, eller bare et hyggeligt glas.

Køb nu til kun 69,95 kr.!

Del vinen på
69,95 kr. v/6
119,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 70% Sangiovese, 20% Merlot og 10% Cabernet Franc
Vingård Vino Pellegrino & Figli, Rossetti Vini
Område Toscana
Land Italien
Årgang 2019
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og 5-7 år fremDruerne til denne vin dyrkes i bakkede områder, med kalkholdigt ler i undergrunden. Perfekt til denne type vin, da den gode jordbund bruges til at balancere vinen i sin smag.

Druerne der bruges i denne vin, er Sangiovese, Merlot og Cabernet Franc. Sangioves´en endda med en let tørring for at intensivere smagen, og fra gode gamle vinstokke. Druerne er alle traditionelle i toscansk vin.

Produktionsteknikken for en Governo All´Uso, er delvist som vi kender den fra Amarone og andre Apassimento-vine – nemlig med tørrede druer. Ca. halvdelen af druerne til denne vin tørres og den anden halvdel høstes på normal vis. Og dermed får man den tætte populære smag i vinen.

Efter høsten i slutningen af oktober, presses druerne, hvorefter macerationen løber over 1-2 uger. Vinen lagres efterfølgende i ca. 6 måneder på ståltanke og derefter egefade i 6-12 måneder. Efterfølgende lagring på flaske, indtil vinen frigives til salg.

En flot dybrød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masser af bær og frugter. Vinen har en lækker frugtsmag af mørke bær, et strejf af vanilje og charmerende sødme. God balance og meget drikkevenlig.

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lettere kødretter til pasta og kødretter, eller bare et hyggeligt glas.

Serveres ved 16-18 grader

Vino Pellegrino & Figli

Det er Kenny Pellegrino, en dansker med italienske aner der har udviklet vinen i sit selskab Vino Pellegrino & Figli.

Pellegrino Vini har et indgående kendskab til det danske vinmarked. Denne vin rammer derfor lige ned hvor rigtig mange danskere godt kan lide deres vin. Masser af god frugt, dybde og fadlagring.

Det er Rossetti Vini, som har leveret druer og produktionsanlæg til fremstillingen af vinen.

Rossetti Vini og dens marker ligger i et område nær byen Vinci, mellem Firenze og Pisa. Her har man i flere generationer produceret vin af højeste kvalitet. Produktionsanlægget hos Rossetti er topmoderne, og møder på den måde de krav der stilles til kvalitet og pris.Se flere vine fra Vino Pellegrino & Figli

5 stjerner og "Godt køb" fra Ekstrabladet (2018)
"Mørke frugtige noter i næsen. Pæn koncentration med sorte bær, lakrids, tobak og krydderier. Pænt balanceret og en pæn krydret afslutning. Pæn allroundvin fra Toscana."Lækker rødvin efter den toskanske

5 stjerner fra Vinavisen (2017)
"Governo-metode, der svarer til Piemontes Appassimento-metode med dens tørrede druer. Vinen har en god druesmag og en indtagende sødme. Oplagt til julens mad med rødkål og halve æbler med ribsgelé."

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere