Barbanera – Vecciano Bianco 2022

Spar 39%

En af Italiens bedste hvidvine fra Barbanera med 99/99 point!

99/99 point
Luca Maroni

93 point
Barego' mad

Baregomad

Tårnhøj drikkeglæde over hele linjen!

Denne fantastiske italienske hvidvin fra Barbanera har fået hele 99/99 point fra Luca Maroni!

Barbanera er producenten bag vores bedste sælgende vin til dato - Barbanera L'Opera!

Barbanera - Vecciano Bianco 2022 er en symfoni af fine duft- og smagsindtryk. Det florale element understreges af eksotisk frugt, lime og abrikos. Den er yderst saftig og har en spændende mineralitet, der giver en fin lille fyrig dans på tungen. Lang og kompleks finish.

Barbanera-familien har været en del af den italienske vinverden med høj-kvalitativ vinproduktion i over 80 år. Vingården drives i dag stadig af Barbanera-familien, nemlig den stiftende bedstefar Luigis to sønner og deres børn.

Vi kan nu tilbyde dig denne fantastiske hvidvin til ekstra lav pris!

Del vinen på
79,00 kr. v/6
129,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer Moscato, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Malvasia
Vingård Barbanera
Område Toscana
Land Italien
Årgang 2022
Alkohol 12,5%
Drikkes bedst Nu og 2 år fremBarbanera - Vecciano Bianco 2022 er en symfoni af fine duft- og smagsindtryk. Det florale element understreges af eksotisk frugt, lime og abrikos. Den er yderst saftig og har en spændende mineralitet, der giver en fin lille fyrig dans på tungen. Lang og kompleks finish.

Skal der fisk på menuen, er den en oplagt makker i glasset. Men den kan også være et spændende match til mellem-modne, bløde oste.

Vi anbefaler at servere den ved 10-12 grader.

Barbanera

Barbanera har produceret vin i det sydlige Toscana siden 1938. Den lille familievirksomhed har de sidste 5-10 år haft vokseværk, da deres vine har et unikt forhold mellem koncentration, frugt, sødme og pris.De kølige lande er blevet et vigtigt marked for Barbanera, da vi i det kolde Nord efterspørger vin med varme og sødme. En stil Barbanera excellerer bedre end nogen anden.Hos Barbanera føler man sig ikke bundet af traditioner i kampen for at opnå den optimale smag. Derfor bliver der eksperimenteret både på marken og i vinkælderen for at sammensætte de bedst mulige vine overhovedet. L'Opera er resultatet af det arbejde, og har de sidste 2 år taget anmelderne med storm.

Se flere vine fra Barbanera

93 point og 5 stjerner fra Barego'mad (2019)
"Det er en helstøbt publikumspleaser af en hvidvin, hvor alle rundt om bordet kan være med – lige fra øvede connaisseurs til os helt almindelige dødelige. Sprede drikkeglæde over hele linjen. For det gør Vecciano Bianco Toscana IGT 2019 fra toscanske Barbanera. De er verdensmestre i at lave drikkevenlige vine til os nordboere, og denne hvidvin er ingen undtagelse."

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere