Feuerheerd's Porto Colheita 2014 37,5 cl

Spar 25%

Portvins-kup: Frisk og elegant portvin i top-årgang fra Feuerheerd's!

Colheita 2014 er en frisk og elegant topårgang for portvin fra Feuerheerd's!

Feuerheerd's er et verdenskendt portvinsmærke med stor international anerkendelse – blandt favoritterne er Robert Parker med 95P.

Her er masser af karakter af tørrede nødder og svesker, rosiner, figen og marcipan, karamel, kaffe, chokolade og puddersukker i balanceret koncentrerede duft og olieret smag.

Vinen har et ravgyldent mørkt skær.

Til alle, der ønsker at forkæle sig selv - eller andre.

Colheita besidder sødme, syre og elegance, der gør den velegnet som en kølig aperitif, som ledsager til selv de sødeste desserter herunder det meste juleknas, ost eller som meditationsvin.

Colheita, lagrer rigtigt mange år på fad, og opnår derved en uhørt koncentration og kompleksitet.

Colheita en årgangstawny som kun laves i de bedste år.

En Colheita lagrer minimum 7 år på fad og bærer altid 2 årstal, høstår og tappeår.

Vinen leveres som Halvflaske a 37,5 cl.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
89,00 kr. v/6
119,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Philipson Wine

Forhandler

Fakta

Druer Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto Cão og andre traditionelle druesorter fra Douro området.
Vingård Feuerheerd´s
Område Porto
Land Portugal
Årgang 2014
Alkohol 20%Her er masser af karakter af tørrede nødder og svesker, rosiner, figen og marcipan, karamel, kaffe, chokolade og puddersukker i balanceret koncentrerede duft og olieret smag. Vinen har et ravgyldent mørkt skær. Til alle, der ønsker at forkæle sig selv - eller andre.

Colheita besidder sødme, syre og elegance, der gør den velegnet som en kølig aperitif, som ledsager til selv de sødeste desserter herunder det meste juleknas, ost eller som meditationsvin. Colheita, lagrer rigtigt mange år på fad, og opnår derved en uhørt koncentration og kompleksitet.

Colheita en årgangstawny som kun laves i de bedste år. En Colheita lagrer minimum 7 år på fad og bærer altid 2 årstal, høstår og tappeår.

Perfekt til Dessert (fløde/mælk), Dessert (frugt), Juledesserter, Meditationsvin, Nødder og karamel, Ost (blåskimmel)

Feuerheerd's

Feuerheerd's er indbegrebet af kvalitetsportvin fra et familiedrevet portvinshus. Rige, komplekse og masser af value-for-money er indbegrebet af portvinene fra Feuerheerd’s.

Portvinshuset blev grundlagt i 1815 af den tyske forretningsmand, Dietrich Matthias Feuerheerd. Med mere end 200 års erfaring i bagagen, er Feuerheerd's blevet et verdenskendt portvinsmærke med stor international anerkendelse - blandt favoritterne er Robert Parker med 95P.Se flere vine fra Feuerheerd's

Flere vine fra Philipson Wine


Forhandlere