Käfer Montepulciano d´Abruzzo 2022

Spar 30%

Saftig og mørk Montepulciano fra Abruzzo til ekstra lav pris!

Her får du en saftig og mørk Montepulciano fra Abruzzo til vanvittig lav pris!

Elsker du god italiensk vin, så har du mulighed for at gøre et fantastisk kup er!

Montepulciano fra Abruzzo viser her igen, at det er stedet, hvis du vil finde smæk for skillingen i Italien.

I denne rødvin får du masser af farve og smag. Vinen er mørk, dufter af modne kirsebær, blomme og lidt lakrids. Smag med mørke noter, frisk frugt, og lidt peber og lakrids i slutningen. Mildt og venligt tannin-bid.

Käfer vinene er udvalgt af vin- og delikatesse-huset med samme navn. Huset har stor købekraft og har et stort netværk af leverandører, derfor gør de ofte virkeligt gode køb til deres sortiment.

Montepulciano fra Abruzzo er næsten altid garanti for en rødvin med masser af farve og smag. Det får du også her. Vinen er mørk, dufter af modne kirsebær, blomme og lidt lakrids.

Den er lige til at knappe op og servere til tidens delikatesser.!

Køb nu ekstra lav pris!

Del vinen på
69,00 kr. v/6
99,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Mr Ruby

Forhandler

Fakta

Druer Montepulciano
Vingård Käfer
Område Abruzzo
Land Italien
Årgang 2022
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og to år fremKäfer vinene er udvalgt af vin- og delikatesse-huset med samme navn. Huset har stor købekraft og har et stort netværk af leverandører, derfor gør de ofte virkeligt gode køb til deres sortiment.

Montepulciano fra Abruzzo er næsten altid garanti for en rødvin med masser af farve og smag. Det får du også her. Vinen er mørk, dufter af modne kirsebær, blomme og lidt lakrids. Smag med mørke noter, frisk frugt, og lidt peber og lakrids i slutningen. 
 

Käfer

Käfer vinene er udvalgt af vin- og delikatesse-huset med samme navn. Huset har stor købekraft og har et stort netværk af leverandører, derfor gør de ofte virkeligt gode køb til deres sortiment.Se flere vine fra Käfer

Flere vine fra Mr Ruby


Forhandlere