Le Rosé Bleu For Havet IGP Mediterranée 2021

Spar 27%

Spar 49% på forførende og prisvindende fransk Rosé med 91 point!

92 point
Mad og Monopolet

91 point
WineWherever

Gastro

Le Rosé Bleu "For Havet" er en forførende og prisvindende Rosé med et knald hamrende godt formål.

Le Rosé Bleu - er udover en knald hamrende god og forførende rosé vin - også et virkelig godt projekt.

Ved køb af denne Rosé støtter du med 10 kr. pr.flaske "Strandet" og deres store arbejde for at holde havet fri af Plastic.

Læs meget mere om projektet på Strandet.io

For at citere GASTRO - "For en gang skyld en rosé med smagsintensitet i det prisleje."

Køb nu til ekstra lav pris - 10 kr. pr flaske går til et godt formål.

Del vinen på
99,00 kr. v/6
135,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Philipson Wine

Forhandler

Fakta

Druer 45% Grenache, 40% Cinsault,14% Syrah og 1% Merlot
Vingård Les Maitres Vignerons De Saint Tropez
Land Frankrig
Årgang 2021
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 1-2 år fremRosé Bleu For Havet produceres af Les Maîtres Vignerons de Saint-Tropez.

Flasken er 100% bæredygtig: Flaskehætten består af 100% genanvendelig materiale uden plastik, letvægtsglasflaske, etiketten er trykt på papir fra bæredygtige FSC certificerede skove, og kasser samt etiketterne er trykt med vandfarver.

Vinen er lavet på 100% økologiske druer, som høstes meget tidligt om morgenen fra kl. 4 til 9 for at bevare druernes friske aromaer. Alle parceller gennemgås hver uge under høsten så druerne plukkes når de er perfekt modne.

Druerne presses i et iltfattigt miljø og gærer ved lav temperatur og lagres derefter på skallerne for at få fylde og kompleksitet. Vinen er laksefarvet med glimt i glasset, og en indtagende bouquet med strejf af fersken og citrusfrugter. Smagen er sprød og lækker med noter af solmoden fersken, hindbær og grapefrugt.

FOR HAVET er en Rosé, som er lavet for at gøre en forskel for naturen og dyrelivet i havet, ved at nyde et lækkert glas rosévin.

Les Maitres Vignerons de Saint Tropez

Les Maitres Vignerons de Saint Tropez er en af de førende producenter af Rosé de Provence. Maîtres er en sammenslutning mellem ni vingårde, som tilsammen kultiverer 900 ha vinmarker og med vingården inde i selve Saint-Tropez by. De fleste medlemmers vinmarker ligger tæt på havet og det giver vinene et køligt og elegant udtryk i rosévinene, som i dag er blandt de bedste i Sydfrankrig.Se flere vine fra Les Maitres Vignerons de Saint Tropez

92 point fra Mad & Monopolet
"Lækker rosé på den klassiske druesammensætning 45% Grenache, 40% Cinsault,14% Syrah og 1% Merlot. Ved køb af denne vin støttes et godt formål, nemlig at fjerne plastikaffald langs den danske vestkyst, hvilket i mine ører lyder helt perfekt.Vinen er produceret af økologiske druer, og etiketten er trykt på papir fra bæredygtige skove. I næsen har denne Les Maitres Vignerons De Saint Tropez noter af jordbær, hindbær, fersken og et hint af citrus. I munden er den læskende, let sødmefuld med masser af smag af jordbær og har en fin syre, som giver en glimrende rosé. Der gives ekstra point for det gode formål."

91 point fra WineWhereEver
"Nu kan du drikke vin med god samvittighed, og hvem vil ikke gerne det. Ved at købe denne vin går 10 kr. af prisen til, at få fjernet plastik fra de danske strande. Marketingstunt, muligvis, men uanset hvad, så støtter de et godt formål som ingen kan være imod. Men vigtigst af alt, så skal man også gide at drikke vinen, og det gider man faktisk godt. Den har en let frugtig og frisk mineralsk duft, der igen for tankerne ledt hen mod stranden. I munden har den en fin balance og syre holder den ferskenagtige frugt godt opløftet. Den har en fyldig struktur og en smule bitterhed med slutningen, hvilket lige giver den lidt ekstra kant. Og det er lækkert. En meget klassisk saint Tropez rosévin, der øjeblikkeligt frembringer sommerstemning."

5 stjerner fra Gastro
"Sympatisk. Du støtter organisationen Strandet med 10 kr. pr. flaske her - den bekæmper plastik i verdenshavene. Men det skal jo stadig kunne drikkes, det, der er i flasken. Og det kan det. Meget moderigtig, sart fersken-blush, aroma af netop fersken, trendy thiollugt, mild passionsfrugt og nærmest druesødme i næsen. Jeg gætter på, at der indgår en sjat aromatisk grøn drue a la muscat i blandingen, men det virker. Indtagende frugtighed, cremet og helt absurd nem at bælle. Der er ovenikøbet eftersmag af fenikkel med hindbær og provenceparfume. Du får ikke dybder og klogskab her, men livsglæde og strandtur. For en gang skyld en rosé med smagsintensitet i det prisleje."

Flere vine fra Philipson Wine


Forhandlere