Marcelo Pelleriti Malacara Malbec 2020

Spar 40%

Smash-hit fra Argentina med 90 point fra Suckling - Kun 59 kr.!

90 point
James Suckling

4,0 stjerner
Vivino

Smash-hit fra Argentina: Argentinsk Malbec fra stjerne-Vinmager med 90 point fra Suckling - Kun 59 kr.!

Glæd dig til den nye årgang 2020 Malacara Malbec, der produceres af den argentinske ”stjernewinemaker”, Marcelo Pelleriti.

Her får du virkelig argentinsk luksus-bøfvin til basseører!

Marcelo Pelleriti har lavet 100-points vin på Pomerol-slottet, Chateau La Violette, og leverer konstant vine til toppen af vinanmeldernes lister fra sine marker i topregionen, Mendoza!

Kombinationen af højfjeldssol og kølige nætter i knapt 1000 meters højde giver en rødvin med stor friskhed og aromatisk finesse.

Topanmeldt af James Suckling og en stor favorit på Vivino, hvor Malacara 2020 høster hele 4,0 stjerner. Imponerende, når man ser på prisskiltet!

Vinen er mørk kirsebærrød med en næse, der oser af forrygende Malbec

Finishen er ekstremt flot og nuanceret med fine, bøfvenlige tanniner og lidt engelsk lakrids. Mums!

Køb nu til kun 59 kr.!

Del vinen på
59,00 kr. v/6
99,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer 100% Malbec
Vingård Kauzo Estate
Område Mendoza
Land Argentina
Årgang 2020
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 4-6 år fra høståret
Lagring 8 måneder på franske fade.Malacara Malbec 2020 er produceret på 100% Malbec fra Mendoza i Argentina. Vinen har modnet i 8 mdr. på franske fade.

Vinen er mørk kirsebærrød med en næse, der oser af forrygende Malbec… Op fra glasset stiger en frugtlækker duft af viol, hindbær, kirsebær og solbær, der suppleres af bordeauxlignende blyantsspids og lakrids. Vinen lander blødt i munden med sin fyldige charmefrugt - frisk, saftig og solmoden i den helt rette balance. Finishen er ekstremt flot og nuanceret med fine, bøfvenlige tanniner og lidt engelsk lakrids. Mums! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.

Vinen er det perfekte match til saftigt kød fra grillen, BBQ, pølser, pasta, pizza, tapas og hygge. Nydes optimalt ved 15-18°C.

Kauzo Estate

 Bag Kauzo Estate står stjerneønologen Marcelo Pelleriti. Han blev den første latinamerikaner til at opnå 100 point hos Robert Parker og derfor hører Marcelo Pelleriti til i toppen blandt de bedste winemakere i verden. Pelleriti har i mere end 20 år rejst frem og tilbage mellem Argentina og Bordeaux, hvor han laver vin for det familieejede Vignobles Péré-Vergé, som står bag det omtalte 100-points slot La Violette i Pomerol. Pelleriti har desuden været med til at fremstille topvine for det argentinske tophus, Monteviejo.Se flere vine fra Kauzo Estate

90 point fra James Suckling
”A subtle, fruity red with nice black-plum and light chocolate aromas and flavors. Medium body. Fresh finish.”

4,0 stjerner Vivino
"Lækker argentinsk malbec. Peberet bøf og røg i næsen, blød og let krydret i munden. Smager bare godt og lidt af et røverkøb."

Flere vine fra Novin


Forhandlere