Ponte Lungo – Curioso Rosé 2022

Spar 47%

Curioso i Rosé-udgave: Frugtig og indtagende rosé til vanvittig lav pris!

97 point
Luca Maroni

Curioso i Rosé-udgave:  Frugtig og indtagende saftig rosé fra Toscana til vanvittig lav pris!

Ponte Lungo - Curioso Rosé er det længe ventede skud på stammen fra Ponte Lungo, der har specialiseret sig i solmodne og yderst drikkevenlige vine.

Den ideelle sommerpartner til nippemad, fiskeretter, blå oste og en brandvarm pizza fra grillen.

Curioso har taget danskerne med storm med deres øvrige vine, der har fået folke-tilnavnet 'Den Med Fuglen', og omsider er det lykkes vinmageren at lave en rosé, der sprænger alle rammer.

Pontelungos holdning til god vin er, at alt for mange producenter sætter en dyd i at bruge gamle principper for at opnå gamle resultater - i stedet for 100% at fokusere på at lave et velsmagende glas vin. Vi kan blot konstatere at de lykkes med at følge deres filosofi helt til døren, igen-igen!

Køb nu til kun 69 kr.!

Del vinen på
69,00 kr. v/6
129,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Vingård Ponte Lungo
Område Toscana
Land Italien
Årgang 2022
Alkohol 13%
Drikkes bedst 2023-2025Ponte Lungo - Curioso Rosé er en veritabel saftig og frugtig oplevelse at nyde denne vin. Den leder straks tankerne hen på barndommens hindbærbrus på rigtige, modne bær fra haven. Her er der dog ingen bruseri, kun ren smag og fornøjelig drikkeglæde. Det ene glas tager hurtigt det næste

Flot koral-pink i glasset. Floral og intens i næsen med følgeskab af røde bær, nektarin, fersken og moden grapefrugt. Indtrykkene fortsætter i smagen med en blød, fyldig og frugtig balance. Behagelig finish.

Ponte Lungo

Pontelungo forsøger med sine vine - at gå i en anden retning, end de fleste andre italienske producenter. Mikroproducenterne i Italien forsøger ofte at ramme den samme klassiske stil, som deres forfædre har frembragt og afholdt i generationer. 

Pontelungo ser sig derimod overhovedet ikke tilbage, men forsøger tværtimod at ramme en moderne, ekstremt frugtrig stil, som en stor procentdel af vinpublikummet efterspørger, men har svært ved at finde.

​Pontelungo har i årevis arbejdet for at opnå fyldigere og mere frugtrige vine, end de ellers så ranke toscanske madvine. Resultatet er blevet bedre år for år.Se flere vine fra Ponte Lungo

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere