The Originals – Riesling 2018

Spar 27%

Vildt Riesling-kup fra Washington State med 93 point!

93 point
Barego' mad

Baregomad

"A million miles from Mosel - og stadig Original"

The Originals er en amerikansk Riesling, og kommer helt fra Walla Walla-området i staten Washington på USAs vestkyst.

Vi kan tilbyde dig denne skønne vin til kun 99 kr. 

I Walla Walla-området får druen mere varme end den gør på de europæiske vinmarker. Så hvis du forventer en rank, tysk-inspireret Riesling, er du derfor et lille stykke off-track.

I The Originals er der nemlig flere noter af stenfrugt end i f.eks. en Riesling fra Rheingau. Og det er nu slet ikke så tosset. Med navnet giver den da også et lille nik mod sit originale hjemsted.

Du kan derfor naturligvis forvente den sædvanlige vidunderligt knitrende frugtsyre.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
109,00 kr. v/6
149,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer Riesling
Vingård The Originals
Område Walla Walla, Washington
Land USA
Årgang 2018
Alkohol 12,5%
Drikkes bedst 2020-2027The Originals - Riesling 2018 byder på aromaer af lime, knitrende sprøde æbler, pære, hvid fersken, blomster og grønne urter. Tør, aromatisk hvidvin med ganske høj og lækker frugtsyre og et mineralsk touch. Et hint af sødme fra moden stenfrugt følger lige efter det første indtryk sammen med et behageligt strejf af petroleum, der kan være et typisk træk ved den aromatiske Riesling-drue. Blød og behagelig medium mundfylde.

Du kan nyde den præcis som den er eller som ledsager til f.eks. fisk og retter med kylling. Også god til asiatiske retter med en mere spicy undertone. En oplagt vin til selskaber, hvor den skal holde et højt niveau og samtidig gøre mange smageprofiler glade og tilfredse for den valgte vin.

The Originals

The Originals er beliggene i Walla Walla området, der ligger som en del af den store Columbia Valley i staten Washington på USAs vestkyst.

Folkene bag The Originals er også i ordts rette betydning "orginaler". De sætter alt ind på at lave de bedste vine i afslappede omgivelser.

​At dømme efter deres vine, er denne opgave bestået med højt flyvende faner.Se flere vine fra The Originals

93 point og 5 stjerner fra Barego'mad
"Det er Riesling til den søde side med en flot frugtig aromapalette af stenfrugter i både næse og mund, hvor både æbler, fersken, pære, lime, citrongræs og krydret skifer står i kø for at levere en levende koncentreret hvidvinsoplevelse. Det er saftig blød Riesling-frugt, som nærmest smelter på tungen som flydende honning understøttet af fuldmoden frisk syre, som danser Jitterbug på tungen ud i en frisk harmonisk finale. Den velafstemte sødme på bagsmækken giver vinen volumen og yderligere intensitet. Det er mundvandsdrivende lækkert"

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere