200 Gallons Bootleggers Red Blend 2020

Spar 26%

Restparti: Spar hele 63% på dette brag af en smagsbombe!

90 point
Mad og Monopolet

Spar hele 63% på dette brag af en smagsbombe til vanvittig lav pris!

Vinen har fået hele 90 point fra Mad & Monopolet
som siger om vinen "En vin jeg smagte til en god bøf med bearnaise og det fungerede glimrende."

"Med et navn som "Bootleggers" skulle man næsten tro, at vinen var "Rock N Roll" og fra USA, men nej, den er faktisk fra Portugal"

Portugal kan så meget mere end Portvin - og der findes så enormt mange vinskatte gemt i det smukke land.

200 Gallons Bootleggers er et ærke bevis på dette, en smagsbombe af en vin med komplekse noter af solmodne bær og fad. Let krydret med flot friskhed og struktur.

Portugisisk rødvin med stor value for money.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
99,95 kr. v/6
134,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Philipson Wine

Forhandler

Fakta

Druer Touriga Nacional, Alicante Bouschet & Syrah
Vingård Van Zeller & Co
Område Setúbal
Land Portugal
Årgang 2020
Alkohol 14,5%
Drikkes bedst Nu og 2-3 år frem
Lagring Minds 4 måneder på franske og amerikanske egetræsfadeDruerne er dyrket med omhu på Setúbal halvøen og ligeledes vinificeret. Med en lang macerationsproces, bliver alle smagskomponenterne udvundet af skallerne, hvilket giver vinen en udsøgt kompleksitet og fylde, sammen med en flot krydret karakter fra mindst fire måneder på franske og amerikanske egetræsfade. Intens på næsen, med sorte kirsebær, solbær og krydderier. Flot struktur på paletten med bløde frugtnoter og en lang, elegant eftersmag. Vil gå perfekt til kødretter, specielt til grill.

Van Zeller & Co

I begyndelsen af det 18. århundrede rejste Arnaldo João van Zeller fra familiens hjem i Rotterdam, Holland og flyttede til byen Porto i Portugal. Lige siden har van Zeller-navnet været historisk sammenflettet med Portugals tradition og arv; et udenlandsk familienavn, med et meget portugisisk hjerte.

Teresa van Zeller tilhører den 14. generation af vinfremstillingsgrenen af denne familie og har over 30 års erfaring i vin- og gæstfrihedsbranchen. Hendes søn, Gonçalo, født i Portugal og internationalt uddannet, har en fortid knyttet til kunst og design og en livslang kærlighed til alt det æstetiske.

Sammen har de forenet kræfter for at dele deres kreative vision og passion for gæstfrihed i deres hjemland, Portugal.Se flere vine fra Van Zeller & Co

90 point fra Mad & Monopolet
"Med et navn som "Bootleggers" skulle man næsten tro, at vinen var "Rock N Roll" og fra USA, men nej, den er faktisk fra Portugal. Den er lavet på et blend af Touriga Nacional, Alicante Bouschet & Syrah. Den viser, at Portugal er et vinland, som har meget at byde på, og at den har god “value for money”. I næsen har den tobak, vanilje og mørke bær. I munden er den frugtig med smag af hindbær, kirsebær, men også et hint af mynte og peber. Den forekommer ret livlig i munden og kan helt sikkert sparke fra sig. En vin jeg smagte til en god bøf med bearnaise og det fungerede glimrende."

Flere vine fra Philipson Wine


Forhandlere