American Bastard – Zinfandel 2017

Spar 51%

Ægte Californisk Zinfandel-kup til under halv pris!

Gastromad

Barego' mad

93 point
Baregomad

Vi kan nu tilbyde dig dette ægte Californisk Zinfandel-kup med masser af saft og kraft til under halv pris!

Barego'mad giver vinen hele 93 point og 5 store stjerner og skriver følgende om vinen:
"En virkelig vellykket vinoplevelse fra Californien, hvor man straks fornemmer, at der er blevet kælet for de saftige Zinfandel-druer",

Druerne til vinen har fået lov at modne helt på stokkene. Således har de nydt godt af den store temperaturforskel på nat og dag i en lang modningsproces.

Resultatet er en saftig vin med yderst behagelig og charmerende frugtsyre og et pikant hint af peber og brombær.

Morten Wamsler fra Flaskehalsen skriver bl.a. om vinen: 
"Du får et bæst af en vin, der er lige præcis, hvad den giver sig ud for – og som er det på en ærlig og redelig måde."

Mange vinproducenter kæmper for at finde de billigste druer fra de dyreste regioner for at kunne sætte et dyrt navn på flasken. Men her går producenten bag denne vin sine egne veje. Derfor er vinen blendet af de mest velsmagende Zinfandel-druer, man har kunnet finde - overhovedet - uden at skele til ophav.

Du må ikke gå glip af denne autentiske Zinfandel fra Californien.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
88,00 kr. v/6
179,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer Zinfandel
Vingård American Bastard Wines
Område Californien
Land USA
Årgang 2017
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og 3 år frem
Lagring 12 måneder på egefadeKlassisk zinfandelduft, mørk moden frugt, både sødme og syrligt præg, ristede kaffeagtige toner. Fyldig smag med cremet tannin og sødmefuld eftersmag med kaffe, svesker og amerikansk eg.

American Bastard Wines

American Bastard er en koalition af vinprofessionelle fra både USA og Europa, som har ønsket at bryde med den etablerede vinbranches fokus på navn og lavpris. "The grape is number one, we're second" lyder mottoet i erkendelse af, at kvaliteten er langt vigtigere end at finde udpinte druer til en pris, der passer ind i de internationale vinkoncerners profitmarginer.Se flere vine fra American Bastard Wines

6/6 stjerner fra Gastromad
"Den har en utrolig lækker med smag af kirsebær, jordbær og krydderier som peber. Eftersmagen er lang og intens uden, at dens sødme overdøver vinens friskhed. En noget anderledes kvalitets Zinfandel man får rigtig meget for pengene. Den har sin egen karakteristik og navnet passer rigtig godt til det som er i glasset. Jeg har tidligere anmeldt American Bastard´s Pinot Noir, men det er første gang jeg smager deres Zinfandel, hvilket de gør lige så godt som deres Pinot Noir."

93 point og 5 stjerner fra Barego'mad
"En virkelig vellykket vinoplevelse fra Californien, hvor man straks fornemmer, at der er blevet kælet for de saftige Zinfandel-druer. I glasset er den flot mørkerød med en indbydende intens næse af blåbær, jordbær, kirsebær, brombær, læder, peber og sødmefulde krydderier. Smagen viser Zinfandel-druens forfriskende frugtighed med en elegant velafstemt bærsødme, dejlig fyldig og godt understøttet af søde silkebløde tanniner og en moden blid syre, der gør denne oversøiske Zinfandel ultradrikkelig og herlig ukompliceret. Eftersmagen er lang og levende med velintegreret fadkarakter, som bare giver lyst til et glas mere. Det er og bliver en uartig lækker vin til prisen – uagtet dens herkomst."

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere