Azienda Agricola Icollirossi - Barolo 2016

Spar 40%

Barolo-kup fra top-årgang til fabelagtig pris!

93 point
James Suckling

Vinavisen

Ekstrabladet

Guldmedalje
Mundus Vini

Guldmedalje
Berliner Wein Trophy

Guldmedalje
Asia Wine Trophy

3,9 stjerner
Vivino

Her får du en Barolo i topårgangen 2016  til fabelagtig pris!

Fragtfri levering allerede ved køb af 6 flasker!

Dette er et flot og klassisk eksempel på alt det, vi holder af ved en Barolo.

Azienda Agricola Icollirossi - Barolo 2016 udmærker sig som Barolo-kup!

Dette er en absolut klasseårgang.

Gemmepotentialet er 10-15 år, men du kan godt drikke et par flasker nu :)

Prisen er et rent pletskud.

Køb nu til kun 179 kr.

Del vinen på
179,00 kr. v/6
299,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 100% Nebbiolo
Vingård Casa Vinicola Natale Verga
Område Piemonte
Land Italien
Årgang 2016
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 10-15 år frem
Lagring 24 måneder på egefadeBrandet IcolliRosso hører under Natale Verga har marker over hele Italien, og fra Piemonte kommer denne klassiker. Barolo er kendt som vinens konge og kongernes vin i Italien. En stor vin med masser af elegance på Nebbiolo-druen. 

Druerne kommer fra marker omkring kommunen Monforte d´Alba. Monforte d´Alba er kendt for at lave nogle af de mere kraftige Barolo´er med fokus på de mørke bær i smagen, så her får man kombinationen af power og den elegance som Barolo også besidder.

Efter endt gæring lagres vinen i 24 måneder på egefade, og efterfølgende minimum 24 måneder på flaske får den frigives til salg.

Barolo´en har en lækker og kompleks næse, med noter af røde bær samt en snert af lakrids. Vinen har en stor og kompleks smag med modne røde/sorte bær og de karakteristiske flotte tanniner – som Barolo netop er kendt for. Som med andre Barolo´er er der i denne vin stort lagringspotentiale. En Barolo i den mere klassiske stil.

Vinen passer perfekt til årstidens tungere retter. Serveres ved 16-18 grader

Casa Vinicola Natale Verga

Casa Vinicola Natale Verga blev grundlagt i 1895 af Enrico Verga. Igennem 4 generationer, er denne italienske topproducent blevet overdraget fra far til søn med de samme værdier omkring tradition og kvalitet. I dag drives virksomheden af Natale Verga, i samarbejde med hans far Giancarlo og søstre Cristina og Laura, og snart er 5. generation klar til at træde ind i virksomheden.

​Denne spændende producent er altid i vækst og fremgang, takket være indførelsen af innovative og avancerede teknologiske systemer, der sammen med respekt for de stolte, italienske vinfremstillingstraditioner, har gjort det muligt at tilfredsstille en stigende og krævende efterspørgsel med fuldt hensyn til fleksibilitet, effektivitet og kvalitet. Natale Verga producerer et bredt spekter af vine, lige fra de helt klassiske produktioner – til de mere moderne sammensætninger.Se flere vine fra Casa Vinicola Natale Verga

3,9 stjerner på Vivino
"Fantastisk, arketypisk og som en Barolo skal smage og se ud. Lys, duft af figner, svedsker, skovbund. Smagen er kraftig uden at kamme over - masser af tørrede frugtnuancer og en lang lækker eftersmag."

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere