Bodegas Sinforiano - Sinfo Rosado 2019

Spar 40%

Restparti: Årets Rosé-scoop - Lillebror til verdens bedste Rosé!

Guldmedalje
Bacchus Vini

Guldmedalje
Concours Mondial de Bruxelles

Guldmedalje
Concours Mondial du Rose Cannes

Vi har et lille restparti af lillebroren til verdens bedste Rosé, som vi nu sælger til ekstra lav pris!

Storebroren er nemlig Quelias Rosé, som er kåret til Verdens bedste rosé – Intet mindre!

Og det er ikke producenten, importøren eller andet godtfolk der har kåret denne lækre rosé til det. Det er en af de helt tunge vinkonkurrencer i verden, nemlig Concours Mondial du Bruxelles.

Dette er en enormt lækker vin med dejlig frugtsmag og flot afstemt friskhed og elegance. Bestemt en vin som passer perfekt til den danske sommer. Enten som meditationsvin på terassen eller sammen med lettere sommerretter.

Trippel Guldvinder
Lillebroren står ikke lagt bag sin storebror. Den har nemlig også vundet den stor Guldmedalje ved Concours Mondial de Bruxelles.

Foruden denne flotte guldmedalje har den også vundet guldmedaljer ved både Bacchus Vini og Concours Mondial du Rose Cannes.

Køb nu til kun 59 kr.!

Del vinen på
59,00 kr. v/6
99,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer Albillo, Verdejo og Tempranillo
Vingård Bodegas Sinforiano
Område D.O. Cigales
Land Spanien
Årgang 2019
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 2-3 år fremDenne skønne rosé er en blanding af 3 druer, nemlig Albillo, Verdejo og Tempranillo. Vinstokkene med disse druer, er i gennemsnit 25 år gamle. Vinstokkene ligger i områderne Mucientes og Fuensaldaña.

Efter høsten i efteråret som foregår ved håndkraft, presse druerne og trækker med drueskindende nogle få timer. Efterfølgende gæres vinen ved lav temperatur inden den lagres 5 måneder i ståltanke. Ingen pumper bruges til at flytte vinen. Vinen får lov til at løbe frit, for på den måde at bevare mest mulig smag og aroma.

En flot lys kirsebærrød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masserer af bær og frugter som fersken. Vinen har en lækker frugtsmag, og flot afstemt friskhed og elegance.

Dybden i smagen gør, at vinen kan bruges til mange formål. Fra et dejligt glas på terrassen – og alt fra forretter til lettere hovedretter og milde oste.

Bodegas Sinforiano

Bodegas Sinforiano er en familieejed vingård beliggende i Mucientes lidt udenfor Valladolid, Vingården har produceret vin siden 1966. Området hedder D.O. Cigales, og er en del af det der hedder Castilla y León. Castilla y León er ligeledes kendt for området Ribera del Duero, og ligger på det der hedder det Castilianske plateau. Hedder nyder man godt af at ligge højt, i Bodegas Sinforianos tilfælde 740 meter over havet, og med rigtig gode jorbundsforhold som kalksten, ler og flodseng.

Gården og produktionen er stadig i familiens eje, og man producere årligt om 700 tons druer. For nyligt har man moderniseret produktion, så alle nye teknologier er i brug – samt en ny vinkælder er bygget. Samtidig med den moderne produktion, har man respekt for at bevare vinenes traditionelle karakter og opretholde en bæredygtig produktion.Se flere vine fra Bodegas Sinforiano

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere