Barbanera – Vecciano rosé 2022

Spar 43%

Årets italienske Rosé-kup fra super-producent med 98 point!

98/99 point
Luca Maroni

95 point
Barego' mad

Baregomad

Dette må være årets italienske Rosé-kup med hele 98/99 point fra Luca Maroni!

Barbanera - Vecciano rosé 2022 er en delikat rosé-vin på et blend af toscanske druer.

Vibrerende frugtsyredans med liflig sødme som underlægningsmusik, uden at det knaser mellem tænderne.

Detter simpelthen et match made in heaven til varme dage på terrassen!

Køb nu til ekstra lav pris!

Barbanera-familien har været en del af den italienske vinverden med høj-kvalitativ vinproduktion i over 80 år.

Dette er bare en fantastisk vin!

Del vinen på
79,00 kr. v/6
139,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Vingård Barbanera
Område Toscana
Land Italien
Årgang 2022
Alkohol 13,5%Barbanera - Vecciano rosé 2022 er en delikat rosé-vin på et blend af toscanske druer. Vibrerende frugtsyredans med liflig fruit-forward sødme af kirsebær og jordbær som underlægningsmusik, uden at det knaser mellem tænderne, men simpelthen bare er et match made in heaven til varme dage på terrassen. Gerne med lidt snacks til.

Skal den serveres til et reelt måltid,  så anbefaler vi hvidt, grillet kød, pastaretter eller lette oste. Server den ved 12-14 grader.

Barbanera

Barbanera har produceret vin i det sydlige Toscana siden 1938. Den lille familievirksomhed har de sidste 5-10 år haft vokseværk, da deres vine har et unikt forhold mellem koncentration, frugt, sødme og pris.De kølige lande er blevet et vigtigt marked for Barbanera, da vi i det kolde Nord efterspørger vin med varme og sødme. En stil Barbanera excellerer bedre end nogen anden.Hos Barbanera føler man sig ikke bundet af traditioner i kampen for at opnå den optimale smag. Derfor bliver der eksperimenteret både på marken og i vinkælderen for at sammensætte de bedst mulige vine overhovedet. L'Opera er resultatet af det arbejde, og har de sidste 2 år taget anmelderne med storm.

Se flere vine fra Barbanera

95 point + 6/6 stjerner fra Barego'mad (2019)
"I glasset minder den rent farvemæssigt om indersiden af en buttet vandmelon. Duften er forførende og indbydende med herlige aromaer af solmodne jordbær, kirsebær, rosenblade, tranebær, papaya og sødmefulde dragefrugter. Smagen er som skabt til sommerhygge ud på de lange aftentimer. Dejlig fyldig, saftig og blød med en skøn smag af sommerbærfrugter, aperol og lidt krydrede urter ud i en lang harmonisk finale med blød syre-energi og diskret sødme. Det smager s** af endnu en mundfuld – er livet ikke bare herligt. Barbanera - Vecciano rosé 2019 leverer en mindeværdig roséoplevelse, som til prisen er mere end godkendt."

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere