Barbera d’Alba doc Superiore Roca Neira 2013

Spar 22%

Restparti: Spar 50% på Barbera med 91 point fra James Suckling!

91 point
James Suckling

91 point
Wine Enthusiast

Flaskehalsen

Restparti: Vi har 40 kasser af denne skønne Barbera, som vi nu sælger til halv pris. Først til mølle!

Barbera d’Alba doc Superiore Roca Neira 2013 er en virkelig flot Barbera. Det er en vin som anmelderne år efter år giver rigtig flotte ratings.

Den her er ingen undtagelse og har med sine 91 point fra James Suckling og samme point fra Wine Enthusiast overbevist os om, at den skal i have muligheden for at smage.

Druerne til denne Barbera Superiore, høstes udelukkende på marken Roca Neira - deraf navnet. Med sine syd-sydøst vendte skråninger, sikres druerne rigeligt med sol. Der tyndes ud i klaserne tidligt på sæsonen, således at man med det mindre udbytte sikrer kvalitet fremfor kvantitet. Derudover håndplukkes druerne naturligvis.

Til prisen er det svært at finde bedre Barbera vine end denne. Skynd jer derfor at køb en kasse inden der er udsolgt - fordi god vin for hurtigt ben at gå på, mens rigtig god vin ryger afsted som en raket. God fornøjelse!

Del vinen på
139,00 kr. v/6
179,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 100% Barbera
Vingård Tenuta Rocca
Område Piemonte
Land Italien
Årgang 2013
Alkohol 14%
Drikkes bedst Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 10-12 år
Lagring 12 måneder på nye franske egefade – barriques på 500 ltr. og en mindre lagring på flaske inden vinen er klar til salgDruerne til denne Barbera Superiore, høstes udelukkende på marken Roca Neira. Med sine syd-sydvest vendte skråninger, sikres druerne rigeligt med sol. Der tyndes ud i klaserne tidligt på sæsonen, således at man med det mindre udbytte sikrer kvalitet fremfor kvantitet. Druerne håndplukkes naturligvis

Efter endt gæring på ståltanke lagres vinen i 12 måneder på nye franske egefade – barriques på 500 l, og en mindre lagring på flaske inden vinen er klar til salg.

Farven kan beskrives som dyb intens rubinrød. En stor, frugtig og kompleks næse, kirsebær og hindbær med lette strejf af krydret chokolade. Det er en vin med stor krop, frugt og bløde fine tanniner. En intens og lang finish med noter af ristede hasselnødder.

Bør serveres ved 16-18 grader. Kan naturligvis drikkes til kødretter, men er også meget alsidig og kan gå til både pizza, pasta og oste.

Tenuta Rocca

I Piemonte, i hjertet af Langhe-distriktet, ligger Monftorte d´Alba´s Ornati område. Her overtog brødrene Bruno og Gianni gården Tenuta Rocca i 1986. De startede en modernisering af gården, og har løbende sørget for at denne, og de 15 hektarer marker der hører til, lever op til de højeste standarder. I 2011 trådte Giannis søn, ønolog/vinmager Andrea, ind i virksomheden.Den moderne produktion og kælder, kombineret med de omkringliggende markers høje kvalitet, sikrer vine i absolut topklasse.

Se flere vine fra Tenuta Rocca

James Suckling 91 point

Wine Enthusiast 91 point

Winespectator 91 point (2012)

Flaskehalsen.nu 5 stjerner

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere