Famiglia Oronzo & Figli - Signature Cuvée Campellaia Rosso 2017

Spar 42%

Syditaliensk "Dansker-darling" med topkarakter til vanvittig lav pris!

96 point
Luca Maroni

Vinavisen

Erik Mortensen

4,0 stjerner
Vivino

Så har vi en rigtig Syditaliensk "Dansker-darling" på pallen!

Gennemsnitsprisen på Vivino er registreret til 250 kr. men vi sælger til kun 69 kr.!

Vinen får hele 4,0 stjerner på Vivino, 96 point fra Luca Marconi og topkarakteren 5/5 stjerner fra Vinavisen.

Dette er en vin af virkelig høj kvalitet.

Vinen er udviklet af Vino Pellegrino, som har et indgående kendskab til det danske vinmarked.

Det er nemlig Kenny Pellegrino, en dansker med italienske aner der har udviklet vinen i sit selskab Vino Pellegrino & Figli.

Denne vin rammer derfor lige ned hvor rigtig mange danskere godt kan lide deres vin. Masser af god frugt, dybde og fadlagring.

Vinen er perfekt til årstiden, så køb et par kasser før den er udsolgt!

Køb nu til kun 69 kr.!

Del vinen på
69,00 kr. v/6
119,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 100% Aglianico
Vingård Quadrigato Vini
Område Campania
Land Italien
Årgang 2017
Alkohol 14,5%
Drikkes bedst Nu og 5-7 år frem
Lagring 6 måneder på egefadeDruerne til denne vin dyrkes i bakkede områder, med lava i undergrunden. Perfekt til denne type vin, da den gode jordbund bruges til at balancere vinen i sin smag.

Druen der bruges i denne vin, er Aglianico, som er den traditionelle rødvinsdrue fra Campania.

Efter høsten i slutningen af oktober, presses druerne, hvorefter macerationen løber over 1-2 uger. Vinen lagres efterfølgende i ca. 6 måneder på ståltanke og derefter egefade i 6 måneder. Efterfølgende lagring på flaske, indtil vinen frigives til salg.

En flot dybrød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masserer af bær og frugter. Vinen har en lækker frugtsmag med kirsebær og hindbær langt ud i eftersmagen. God balance og meget drikkevenlig. Masser af power i den lidt højere alkohol.

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lettere kødretter til pasta og kødretter, eller bare et hyggeligt glas. Serveres ved 16-18 grader

Vino Pellegrino

Vinen er udviklet af Vino Pellegrino, som har et indgående kendskab til det danske vinmarked. Det er nemlig Kenny Pellegrino, en dansker med italienske aner der har udviklet vinen i sit selskab Vino Pellegrino & Figli. Denne vin rammer derfor lige ned hvor rigtig mange danskere godt kan lide deres vin. Masser af god frugt, dybde og fadlagring. Perfekt til årstiden….

Quadrigato Vini og dens marker ligger i områderne nær Guardia Sanframondi, Torrecuso og Venticano. Her har man i flere generationer produceret vin af højeste kvalitet. Området hedder Benevento og er kendt for at producere ”Sydens Barolo” som vinene på druen Aglianico ofte kaldes. Produktionsanlægget er topmoderne, og møder på den måde de krav der stilles til kvalitet og prisSe flere vine fra Vino Pellegrino

5/5 stjerner fra Vinavisen
”Elegant rødvin, hvor der bliver lagt låg på sødmen med en "støvet" note. Sin gode smag af kirsebær og skovbær bevarer den helt ud i eftersmagen.”

5 stjerner fra Erik Mortensen
”Som de fleste syditalienske vine er denne fra Campania en kraftig sag, som er lavet af druen Aglianico. Vinstokkene vokser i undervinområdet Benevento, hvis jordbund er fyldt med lava. Ofte kaldes vine fremstillet på druen for ”Sydens Barolo” som følge af dens raffinesse. Det er en vin som med stor fornøjelse kan drikkes sammen med italiensk mad.”

4,0 stjerner på Vivino
"Lækker kraftig vin. Et strejf af lakrids synes jeg og ellers bare frugtig og kraftfuld uden voldsom sødme."

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere