Bodegas Valdemar – Conde Valdemar Reserva 2015

Spar 27%

Top-Rioja til skarp pris fra en af Spaniens bedste vingårde

95 point
Guia Proensa

92 point
Guia Verema

Guldmedalje
Hong Kong Int. Wine & Spirits Competition

Guldmedalje
Mundus Vini Awards 2015

Guldmedalje
Tempranillos al Mundo 2015

Finansbureauet

Her har vi et pragteksemplar af en Rioja-vin, som er kåret til den bedste spanske vin på Cathay Pacific & Hong Kong Int. Wine & Spirits Competition 2015 (vinen har desuden vundet flere guldmedaljer). Det er en speciel hæder, som kun gives til vine af bedste kvalitet. Denne Top-Rioja er en meget elegant og ekstrem drikkevenlig vin. Kort sagt, en top Rioja-vin, med god lang lagring til en rigtig skarp pris

Vinen er lavet af den famøse Bodegas Valdemar vingård. Vinene fra Bodegas Valdemar har kvalitet til at blande sig i toppen af vin-hierakiet. Det vidner flere internationale anerkendelser om. Adskillige topplaceringer i Guia Penin og i andre vinskrifter. Vine blandt TOP100 af årets vine hos Winespectator, og ikke mindst kåret af Wine and Spirits Magazine som et af de 5 bedste vinhuse i Rioja de sidste 25 år. Vinen har yderligere modtaget 6/6 stjerner fra Finansebureauet.

Denne Conde Valdemar Reserva 2009 er ingen undtagelse og den har også vundet 3 store guldmedaljer og fik hele 95 point i Guía Proensa for den forrige årgang.. Denne vin må du bare prøve.

Del vinen på
109,00 kr. v/6
149,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 90% Tempranillo, 5% Mazuelo og 5% Graciano
Vingård Bodegas Valdemar
Område Rioja
Land Spanien
Årgang 2009
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 8-10 år.Conde Valdemar Reserva 2009 er produceret på 90% Tempranillo, 5% Mazuelo og 5% Graciano. Druerne til denne klassiske Rioja-vin, kommer udelukkende fra marker ejet i generationer af Bodegas Valdemar og familien bag gården. Den mangeårige historik gør at Bodegas Valdemar altid kan levere fruer af højeste kvalitet.

Druerne håndplukkes i starten af oktober og efter endt gæring lagres den på egefade. Egefadendes sammensætning, består af 70% amerikanske egefade og 30% franske egefade. Lagringen på egefade tager 18-24 måneder. Efterfølgende lagring på flaske i min. 24 måneder.

Vinen har en dyb rød farve, og duften af moden frugt giver en vinen et meget intenst og udtryksfuldt indtryk.  Den flotte frugt i vinen sammen med den lange lagring på fad og flaske, giver en meget afbalanceret smag. En meget elegant og ekstrem drikkevenlig vin. En top Rioja-vin, med god lang lagring til en rigtig skarp pris. Vinen passer perfekt til kødretter, simremad og gode modne oste oh bør serveres ved 16-18 grader.

Bodegas Valdemar

Om Bodegas Valdemar, kan man virkelig sige de har dybe rødder i den spanske vintradition. Bodegas Valdemar startede sin produktion i 1889, og har siden blot bygget yderligere på ekspertise og kvalitet. 5. generation ejer og driver Bodegas Valdemar nu. Gården og produktionen startede i området Rioja, hvor man altid har haft en politik om udelukkende at bruge egne marker til produktion af druer. Dette for at sikre den samme høje kvalitet, og ikke risikere at andre producenter ikke kompromitterede dette.Bodegas Valdemar har altid været pionerer indenfor for vinproduktionen, og havde blandt andet den første installation til temperaturkontrolleret gæring i Europa.I området Ribera del Duero, nærmere bestemt distriktet Nava de Roa nær Duero-floden, har man gården Fincas Valdemar. Området nær floden gør, at man har nogle fremragende jordbundsforhold til at producere sine vine. En kombination af sandet/leret jordbund, gammel flodseng og en lettere stenet jordbund giver en rigtig dejlig smag til vinen.

Se flere vine fra Bodegas Valdemar

6/6 stjerner fra Finansbureauet
"Flot Rioja i reserva udgave fra tophuset Bodegas Valdemar. Røg og stald i næsen og let sødlig mund med initialt tanninbid, som afløses af flamboyante noter af solbær, peber og fad i skøn forening."

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere