Bodegas Valdemar - Conde Valdemar Rosado 2019

Spar 44%

Restparti: Rosé-kup fra Rioja med 90 point til ekstra lav pris!

90 point
Guia Verema

Vi har et lille restparti af dette Rosé-kup med 90 point til ekstra lav pris!

Vinen kommer fra supervingården Bodegas Valdemar, som laver nogle af de beste vine i Rioja.

Vinen har fået 90 flotte point fra den spanske vinguide Guia Verema.

Vinen har en flot rød farve, en snert af blomster i duften. Jordbær og mørke bær i smagen, som er elegant og fyldig - med en dejlig lang eftersmag.

Bodegas Valdemar startede sin produktion i 1889, og har siden blot bygget yderligere på ekspertise og kvalitet. 5. generation ejer og driver Bodegas Valdemar nu.

Druerne til denne klassiske Rioja-Rosado, kommer udelukkende fra marker ejet i generationer af Bodegas Valdemar og familien bag gården.

Den mangeårige historik gør at Bodegas Valdemar altid kan levere druer af højeste kvalitet.

Køb nu til kun 55 kr.!

Del vinen på
55,00 kr. v/6
99,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 85% Garnacha og 15% Tempranillo
Vingård Bodegas Valdemar
Område Rioja
Land Spanien
Årgang 2019
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og 2-3 år fremDruerne til denne klassiske Rioja-Rosado, kommer udelukkende fra marker ejet i generationer af Bodegas Valdemar og familien bag gården.

Den mangeårige historik gør at Bodegas Valdemar altid kan levere druer af højeste kvalitet.

Vinen er lavet på 85% Garnacha og 15% Tempranillo.

Garnacha er sammen med Tempranillo druer kendt fra det nordspanske og området Rioja´s foretrukne. Disse tilfører vinen dybde og frugtige nuancer. En klassisk rosado mere mere fylde end vi kender fra de fleste rosé´er. Så er du til mere power i din sommerrosé - er denne vin et oplagt valg. 

Druerne håndplukkes i slutningen af september, og druerne gæres i 15 dage ved 16 grader. Efter et kort ophold på ståltanke tappes vinen på flaske.

Vinen har en flot rød farve, en snert af blomster i duften. Jordbær og mørke bær i smagen, som er elegant og fyldig - med en dejlig lang eftersmag.

Vil passe godt til forretter og lettere retter, samt naturligvis som et godt glas i solen.

Bør serveres ved 6-8 grader.

Bodegas Valdemar

Om Bodegas Valdemar, kan man virkelig sige de har dybe rødder i den spanske vintradition. Bodegas Valdemar startede sin produktion i 1889, og har siden blot bygget yderligere på ekspertise og kvalitet. 5. generation ejer og driver Bodegas Valdemar nu. Gården og produktionen startede i området Rioja, hvor man altid har haft en politik om udelukkende at bruge egne marker til produktion af druer. Dette for at sikre den samme høje kvalitet, og ikke risikere at andre producenter ikke kompromitterede dette.Bodegas Valdemar har altid været pionerer indenfor for vinproduktionen, og havde blandt andet den første installation til temperaturkontrolleret gæring i Europa.I området Ribera del Duero, nærmere bestemt distriktet Nava de Roa nær Duero-floden, har man gården Fincas Valdemar. Området nær floden gør, at man har nogle fremragende jordbundsforhold til at producere sine vine. En kombination af sandet/leret jordbund, gammel flodseng og en lettere stenet jordbund giver en rigtig dejlig smag til vinen.

Se flere vine fra Bodegas Valdemar

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere