Chateau Favray


Om Vingården


Chateau Favray går helt tilbage til 1602 og har siden 1980 været ejet af Quentin David, der også fører tilsyn med produktionen på de i alt 15 hektar marker. Vinmarkerne er grupperet på bjergskråninger, og fra toppen af ​​bakken har Château Favray udsigt over floden Nohain. Jorden består af kalksten, hvis hvide farve gør det muligt at reflektere varmen på druerne.Vindyrkningen foregår inden for en struktur af velbegrundede vinfremstillingsprocedurer, og der lægges særlig vægt på økologisk/grøn høst afhængigt af årgangen. Endvidere er kælderen nyrenoveret med moderne vinfremstillingsanlæg, der tillader en produktion af Pouilly-Fumé vine under de bedste forhold.De høstede druer sorteres på øverste etage, hvorefter mosten strømmer fra pneumatiske pressere og ind i tankene nedenfor. Herefter går fermenteringen af mosten langsomt i gang takket være et termoreguleret system.

Der er ingen produkter at vise.