Conde Valdemar Finca Alto Cantabria 2016

Spar 34%

!Rioja-hvidvin fra et af de bedste vinhuse i Rioja med 95 point!

95 point
Tim Atkin

Guldmedalje
Berliner Wein Trophy

Nu kan vi tilbyde dig denne dejlige hvidvin fra et af de bedste vinhuse i Rioja.

Vinen har fået hele 95 point af Tim Atkin, som er Engelsk Master of Wine, og en af de mest anerkendte vinskribenter i verden!

Vinen har en flot strågul farve, og duften af blomster og frugt kombineret med smagen af de søde krydderier fra egefadene – giver en rigtig skøn vin. Frisk og elegant smag så samme tid, med en dejlig lang eftersmag. Vinen passer perfekt til forretter og lettere retter.

At vinene fra Bodegas Valdemar har kvalitet til at blande sig i toppen af vin-hierakiet, vidner flere internationale anerkendelser om. Adskillige topplaceringer i Guia Penin og i andre vinskrifter. Vine blandt TOP100 af årets vine hos Winespectator, og ikke mindst kåret af Wine and Spirits Magazine som et af de 5 bedste vinhuse i Rioja de sidste 25 år.

Udover de flotte 95 point fra Tim Atkin har dagens vin også vundet den store Guldmedalje på Berliner Wine Trophy.

Her går du ikke galt i byen. Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
79,00 kr. v/6
119,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 449 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 100% Viura
Vingård Bodegas Valdemar
Område Rioja
Land Spanien
Årgang 2016
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 3-4 år
Lagring 3 måneder på små franske egefadeDruerne til denne klassiske Rioja-hvidvin, kommer udelukkende fra marker ejet i generationer af Bodegas Valdemar og familien bag gården. Navnet Finca Alto Cantabria, viser at druerne komme fra parcellerne i Alto Cantabria. Disse marker, er markerne med højeste kvalitet, blandt de mange hektarer man ejer hos Bodegas Valdemar.

Den mangeårige historik gør at Bodegas Valdemar altid kan levere druer af højeste kvalitet.

Conde Valdemar Finca Alto Cantabria 2016 er produceret på 100% Viura.

Viura er en drue kendt fra det nordspanske og området Rioja´s foretrukne. Denne drue tilfører vinen friske noter af citrus og æbler.

Druerne håndplukkes i starten af oktober, og macerationen foretages ved lave temperaturer i 24 timer.

Den efterfølgende proces giver vinen sit særpræg. Den lagres nemlig i 3 måneder på små franske egefade. På den måde intensiveres smagen, og giver vinen mere dybde og fedme. Dog uden på nogen måde at tage sol, sommer og frugt ud af den. Kort og godt, bliver det gode i vinen bare bedre.

Vinen har en flot strågul farve, og duften af blomster og frugt kombineret med smagen af de søde krydderier fra egefadene – giver en rigtig skøn vin. Frisk og elegant smag så samme tid, med en dejlig lang eftersmag.

Denne vin passer perfekt til forretter og lettere retter, samt naturligvis som en god apperitif i solen.

Vinen bør serveres ved 12-14 grader.

Bodegas Valdemar

Om Bodegas Valdemar, kan man virkelig sige de har dybe rødder i den spanske vintradition. Bodegas Valdemar startede sin produktion i 1889, og har siden blot bygget yderligere på ekspertise og kvalitet. 5. generation ejer og driver Bodegas Valdemar nu. Gården og produktionen startede i området Rioja, hvor man altid har haft en politik om udelukkende at bruge egne marker til produktion af druer. Dette for at sikre den samme høje kvalitet, og ikke risikere at andre producenter ikke kompromitterede dette.Bodegas Valdemar har altid været pionerer indenfor for vinproduktionen, og havde blandt andet den første installation til temperaturkontrolleret gæring i Europa.I området Ribera del Duero, nærmere bestemt distriktet Nava de Roa nær Duero-floden, har man gården Fincas Valdemar. Området nær floden gør, at man har nogle fremragende jordbundsforhold til at producere sine vine. En kombination af sandet/leret jordbund, gammel flodseng og en lettere stenet jordbund giver en rigtig dejlig smag til vinen.

Se flere vine fra Bodegas Valdemar

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere