Farnese - Fantini Gran Cuvée Rosé Swarovski

Spar 23%

Restparti: Italiensk Spumante Rosé fra fantastiske Fantini med 94 point!

94 point
Ultimate Wine Challenge

93 point
Luca Maroni

Finansbureauet

Flaskehalsen

Guldmedalje
Tastings.com

Vi har et lille restparti af denne dejlige spumante rosé, som vi nu sælger til superlav pris - Først til Mølle!

Denne Italiensk Spumante Rosé fra fantastiske Fantini​ er ikke som andre vinflasker. Den er nemlig udstyret med en funklende perle fra Swarowski på etiketten.

Vinen i flasken er også udover det sædvanlige. Det vidner alle de flotte anmeldelser om. At vi så kan tilbyde dig vinen til en fantastisk pris, gør bare hele oplevelsen endnu bedre. Køb før den er udsolgt.

Vinen får 5 stjerner fra både Finansbureauet og Flaskehalsen. Dette er en rigtig god påskevin som kan drikkes til lyst kød, fisk, skaldyr samt selvfølgelig som et godt glas i lænestolen. Tasting.com præmierer vinen med den store Guldmedalje.

Vinen får yderligere 94 point fra Ultimate Wine Challenge samt Guldmedalje fra både Tastings.com og Sydney International Wine Competition. Vinen er også kåret som Wine of the year i Luxury Magazine. Dette er bestemt en vin, som du bare må prøve.

Del vinen på
99,00 kr. v/6
129,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 449 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 100% Aglianico
Vingård Farnese Vini
Område Basilicata
Land Italien
Alkohol 12%
Drikkes bedst Drikkes nu og 4-5 år fremDenne Rosato Spumante kommer fra markerne/gården Vigneti del Vulture i Basilicata. Markerne ligger omkring den inaktive vulkan Monte Vulture. Nærmere bestemt området Acerenza. I flere århundreder anså man vulkaner, som kilde til død og ødelæggelse. Dog har man siden det tidlige 1900-tal, formået at udvinde og værdsætte den rigdom der ligger i den vulkanske, og dermed meget mineralrige, undergrund. For vinstokkene og derned druerne, betyder det en flot og kompleks smag.

Den gode jordbund skal naturligvis også dyrkes med en drue der egner sig til denne. Aglianico, som brugt i denne vin, er en meget velegnet drue til disse mineralske jordbunde. Også kendt for en række rigtig gode op populære rødvine.

Straks efter høsten, presses druene. Man bruger herefter en produktionsteknik hvor mosten fra druene, løber frit til tanken. Ingen pumper bruger, for på den måde at opnå en mere nænsom behandling af vinen.

Gæringen foretages ved 12 grader, som giver en god lang proces. Efterfølgende lagring på tryktanke af stål i 60 dage, hvor de bløde bobler opstår.

En flot granatæblerød farve kendetegner denne roséspumante. En lækker duft af mørke bær som ribs, kirsebær og jordbær, med en lang vedholdende blomsterlig smag. En rigtig lækker rosato-bobler fra en absolut topproducent.

Kan drikkes til lysere kød, et godt glas i solen og selvfølgelig sammen med fisk og skaldyr.

Fantini Group Farnese

Fantini Group Farnese er kåret som årets italienske vinproducent 2016, 2017, 2019 og 2020

Fantini Group Farnese er, i forhold til branchen, en relativ ung virksomhed (startet i 1994). Til trods for dette er man meget ambitiøs, og med sit meget høje kvalitetsniveau eksporterer man nu til 74 lande og har en produktion på mere end 20 millioner flasker.

Fantini Group Farnese ligger i byen Ortona i regionen Abruzzo.  Navnet Farnese har været forbundet med byen siden 1538 hvor en prins ved navn Farnese, byggede det smukke ”Palazzo Farnese” hvor han trak sig tilbage og levede med en Østrigsk prinsesse.

Siden Fantini Group Farnesestartede i Abruzzo, har man efterfølgende udvidet til også at dække regionerne Campagnien, Sicilien, Basilicata og Apulien. På de relativ få år man har eksisteret, er man blevet den førende vinproducent i Syditalien, og producenten med flest præmieringer og flotte imponerende anmeldelser. Ikke bare i det sydlige Italien, men i hele Italien.Se flere vine fra Fantini Group Farnese

5 stjerner fra Finansbureauet
"Endnu en Spumante fra Fantini som smykker sig med Swarovski sten – denne gang i Rosé udgave. Forholdsvis voluminøs vin med aromatisk næse med dominans af hindbær og hasselnødder, fyldig mund med blød mousse og toner af fersken og toast og let grapebitre noter i den lange eftersmag."

5 stjerner fra Flaskehalsen.nu
"En rigtig fin omgang bobler, der er til den søde og aperitif-agtige side med helt klare fornemmelser af sommerfrugter – især hindbær og jordbær. Det er en meget rund og mild smag, der bevarer friskheden til trods for den runde sødme."

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere