Coppiere Primitivo Susumaniello IGT 2023

Spar 62%

Danmarks bedst bedømte Primitivo Susumaniello til vanvittige 49,95 kr.!

93 point
WineWherever

92 point
Mad og Monopolet

"BEDSTE RØDVINE UNDER 60,-"
Flaskehalsen

"93 point. Man skal forberede sig på en vin med masser af power og fylde. Men den har også en kæmpe friskhed ... En særdeles positiv overraskelse." - WineWherever

"92 point. Denne er en kæmpe crowdpleaser - en vin hvor alle kan være med! " - Mad & Monopolet 

"BEDSTE RØDVINE UNDER 60,-" - Flaskehalsen               

DK’s bedst bedømte Primitivo Susumaniello er tilbage i den nye årgang 2023!

Til dig der er vild med Ripasso, Amarone og stor Primitivo!

Coppiere er uden konkurrence det bedste køb i prisklassen!

Vi har købt stort ind med volumenrabat hos vinhuset bag kundefavoritter som Masso Antico og Amicale.

Derfor kan du nu opleve Coppiere med så unik en besparelse, at du får mere end svært ved at finde et skarpere Primitivo-tilbud.

Syditalieneren er skabt på perfekt solmodne Primitivo- og Susumaniello-druer, der sammen har skabt en powervin i særklasse.

Lige nu høster den nye årgang 2023 fremragende ratings hos vinanmelderne på op til 93 points.

Køb nu til superskarp pris!

Del vinen på
49,95 kr. v/6
129,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer Primitivo og Susumaniello
Vingård Schenk
Land Italien
Årgang 2023
Alkohol 14,5 %
Drikkes bedst 4-5 år fra høståretFed og fyldig med mørk brombærfarve… Næsen byder på kanonlækker og koncentreret duft af saftspændte kirsebær, sorte blommer, brombær og søde rosiner, der før følge af lækker vanilje, lakrids, mokka og kakao fra fadet. Den syditalienske rødvin lægger sig blød og fyldig på tungen, hvor smagen imponerer med masser af kraft og indsmigrende frugtsødme, der fuldendes med eksotiske krydderier og silkefine tanniner. Det her er syditaliensk hyggevin fra øverste hylde - og til prisen er der dømt fuld plade! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.

Nyd den til hygge, BBQ, steaks, and og flæskesteg, lam, kraftige pastaretter, simremad og modne oste. Serveres ved 15-18°C

Vinen er lavet på de syditalienske druer Primitivo og Susumaniello, der håndplukkes fra marker i populære Apulien. I vineriet presses druerne nænsomt, inden vinen gærer med frugtbevarende temperaturstyring ved 16-18°C. En del af vinen modner på tank, mens resten forkæles på egetræsfade. 

Schenk

Schenk er et stolt og traditionsrigt schweizisk vinfirma, som i dag også ejer vinmarker og vinerier i Frankrig, Spanien og Italien. Med sine fem ønologer samt to ”flying winemakers” fremstiller topprofessionelle Schenk Italia vin fra hele Italien – heriblandt de fremragende og succesfulde brands Amicone og Masso Antico.

Schenk er en af Italiens største producenter og fremstiller omkring 80 millioner liter vin om året. De er rigtigt gode til at lave god vin til lave priser.Se flere vine fra Schenk

93 point fra WineWherever, Rasmus Christensen
"Man skal forberede sig på en vin med masser af power og fylde. Men den har også en kæmpe friskhed, hvor man næsten får fornemmelsen af at der er hældt lidt aromatisk hvidvin i. Mørke bær, citrusfrugter, chokolade og krydderurter. Flot balance og en friskhed, der gør den let at drikke. En særdeles positiv overraskelse."

92 point fra Mad & Monopolet
"Denne er en kæmpe crowdpleaser - en vin hvor alle kan være med! Den er lavet på Primitivo, som er lidt af en darling for mange, når det kommer til rødvin. Den byder på duft af solbær, brombær, kirsebær af den helt modne slags samt vanilje, lakrids, labre larver og tørret frugt - ren slikbutik! I munden er den fyldig, har masser af frugtsødme - krydderier og meget blide tanniner - nyd den ved 13-14 grader, så er den helt perfekt."

"BEDSTE RØDVINE UNDER 60,-" - Flaskehalsen

Flere vine fra Novin


Forhandlere