Château Grand Bouchon Médoc 2019

Spar 50%

Château Grand Bouchon - Et helt utroligt glas Bordeaux til prisen!

91 point
WineWherever

90 point
Mad og Monopolet

Guldmedalje
Gilbert og Gaillard

Her får du noget af det bedste Bordeaux-value fra Médoc!

"91 point. Utroligt at man kan få så meget vin til så få penge." -WineWherever

“98 points. Classic” – Wine Enthusiast Vintage Chart (årgangsskema for Médoc 2019)

Noget af det bedste Bordeaux-value finder man i Médoc i gigant-årgange som 2019.

Hos Château Grand Bouchon leverer de en banebrydende høj kvalitet og Winewherever har svært ved at tro, at man kan få så meget vin til så få penge. Det kan man!

Nøglen til den enorme kvalitet finder vi på Didier Friands bæredygtigt certificerede terroir, som med hjælp fra drømmeårets perfekte vejrforhold har boostet vinen med ekstra fylde, frugtpower og 14% alkohol.

En sand Médoc-perle fra den gigantiske årgang 2019!

Et helt utroligt glas Bordeaux til prisen!

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
49,95 kr. v/6
99,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer 63% Merlot og 37% Cabernet Sauvignon
Vingård Château Grand Bouchon
Område Médoc, Bordeaux
Land Frankrig
Årgang 2019
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 8-10 år fra høståretChâteau Grand Bouchon Médoc 2019 er fremstillet på 63% Merlot og 37% Cabernet Sauvignon, der høstes fra marker blot 7-8 km norvest for St-Estephe. Vinen er fremstillet i en ren og frugtig stil med gæring og modning på ståltank.

I glasset står vinen med en mørk kirsebærrød farve. Mageløs Médoc-næse, der emmer af violer, hindbær, solbær, mynte og sorte blommer, der yderligere suppleres af trøfler, mineralsk blyantsspids, engelsk lakrids, chokolade og ristede mokkabønner.

Vinen lander i munden, fed og lækker, med 2019-årgangens perfekte frugtfylde, der holdes i ave af en dejlig friskhed. Lang finish med bøfvenlige tanniner og oceaner af saftige blomme- og solbærnuancer sætter et imponerende punktum for Grand Bouchon – en sand Médoc-perle fra den gigantiske årgang 2019!

Den skønne Médoc gør det fremragende til retter med lam, oksekød, fuglevildt, gris, kalv samt kraftige tapas-serveringer og modne oste.

Nydes optimalt ved 16-18°C.Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.   

91 point fra WineWherever, Rasmus Christensen
"Fin balance mellem det slanke og friske, og de krydrede elementer, der både indeholder bitre urter og tørrede krydderier i mange afskygninger. Og samspillet mellem krydring og friskhed fungerer rigtig fint. Utroligt at man kan få så meget vin til så få penge."

90 point fra Mad & Monopolet
"Klasisk franskmand på et blend af Merlot og Cabernet Sauvignon. I næsen har den duft af brombær, solbær, syltet blomme, cedertræ, eg, skovbund og espresso. I munden er den cremet, hvor der er godt bid fra tanninerne samt en god syre og frugtig finish. Den er perfekt til en simreret eller bøf sauté Stroganoff."

Gold Medal Winner – Gilbert & Gaillard
"Sustained color with young purplish reflections. Nose marked by vegetal tones, touch of geranium. Same profile in the mouth which also shows a certain firmness. A traditional Médoc, no doubt still a little young."

Flere vine fra Novin


Forhandlere