Decoded – Sonoma Coast Pinot Noir 2018

Spar 50%

Et ægte Pinot Noir-kup fra Californien til halv pris - Kun 99 kr.!

Her har vi et rigtigt Pinot Nor-kup til dig fra Russian River Valley í Californien!

Vi kan tilbyde dig denne dejlige vin til halv pris - Kun 99 kr.

Decoded - Sonoma Coast Pinot Noir 2018 er til dig, der er på kig efter et Sonoma Pinot Noir-kup, hvor der er smæk for skillingen.

Et kup, der udmærker sig på den måde, at du ikke fatter dit held. Det gør vi faktisk heller ikke selv!

Det er ganske enkelt brandgod kvalitet for pengene.

Druerne til Decoded kommer fra fire vinmarker i Russian River Valley i Sonoma Coast-området i Sonoma County i Californien.

Russian River Valley har et klima, der minder om Bourgogne.

Bourgogne er jo som bekendt Pinot Noir-druens hjemland. Det undrer derfor ikke, at Bourgogne-fans også skeler til netop dette vinområde i Californien, når de sætter sig for at prøve noget 'nyt'. Det komplekse terroir i Russian River Valley kvitterer med tilsvarende flot kompleksitet i vinen.

Køb nu til kun 99 kr.!

Del vinen på
99,00 kr. v/6
199,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer 100% Pinot Noir
Vingård Precision Wine Co.
Område Californien
Land USA
Årgang 2018
Alkohol 14,5%
Drikkes bedst Nu og 7-8 år frem
Lagring 10 måneder på fransk egDecoded - Sonoma Coast Pinot Noir 2018 er lagret i 10 måneder på fransk eg. Heraf er 25% af fadene nye.

Smagen byder på en flot palette af modne, sorte kirsebær, lakrids og et hint af sød vanilje. Den er mere fyldig og afrundet, end du kan forvente af en Bourgogne, for druer og klima til trods, så er Russian River Valley-området helt sin egen med en særlig elegance. Og heldigvis for det.

Vær ikke bange for at servere den til både fisk og andet lyst kød. På grund af sin frugtrigdom og de nærmest ikke-eksisterende tanniner er den et flot supplement til sådan et måltid fremfor at være den type vin, der stjæler billedet. Server den lidt køligere end du plejer at gøre med rødvin. Og gerne i store, fyldige glas, hvor aromaerne i vinen kan få lov at komme til deres ret.

Precision Wine Co.

Som navnet antyder, præsenterer Precision Wine Co. en fremtrædende og forskelligartet samling af vine. Hver vin er lavet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og en forpligtelse til kvalitet; Fra høst af druerne i vinmarkerne til design af originalemballage håndteres hvert trin i vinfremstillingsprocessen med præcision.

Deres vine er lavet til at fremvise kompleksiteten af smag, mangfoldighed af terroir og særskilte egenskaber ved Californiens appelleringer og vinregioner. Vinmager Trevor Sheehan startede sin rejse for at skabe en topvinsamling, da han blev en vinproducent for 10 år siden. Hans første vine var otte tønder Chardonnay fra Beckstoffer Vineyard og Cabernet Sauvignon fra Howell Mountain. Trevor definerede omhyggeligt sin egen vinfremstillingsstil gennem årene og hentede inspiration fra andre vinproducenter som Nils Venge og Henri Jayer.Se flere vine fra Precision Wine Co.

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere