Diemersdal Estate


Om Vingården


Da Kaptajn Diemer sidst i 1600-tallet gik i land og overtog 380 hektar land på de kølige skråninger af Dorstberg, med det berømte Taffelbjerg som malerisk baggrundskulisse, viste stedet sig at indeholde en tidligere vinproduktion. Hermed kom Diemersdal Estate til verden. I 1885 købte Louw-familien vingården, og i dag er det 6. generation, som driver Diemersdal, nu et velkendt vartegn i en af Cape Towns ældste sub-regioner, Durbanville Valley.  Thys Diemersdal blev ansvarlig for produktionen i 2005, og egentlig var det hans idé at blive kendt som Sauvignon Blanc-specialist. Men, efter en række flotte internationale anerkendelser af husets rødvine, er produktionen nu på 60% rødvin og 40% hvidvin. Ifølge Thys kan man ikke forvente at lave god vin, hvis man ikke har gode druer. Derfor er der stor fokus på arbejdet i marken. Det særlige ved Diemersdal er også, at her forenes traditionelle, europæiske produktionsmetoder med nye, moderne teknikker fra de oversøiske vinlande. Der eksperimenteres meget med vinene, egefade og gærtyper. ​Diemersdal lægger stor vægt på selv de mindste detaljer, da det vigtigste for dem er at producere vine med karakter og sjæl.

Der er ingen produkter at vise.