Domaine de Galuval


Om Vingården


I 2004 købte Vincent Moreau en forfalden vingaard i det sydlige Rhône mellem Cairanne og Rasteau. Han væltede de gamle bygninger ned, og byggede en ny bygning. Denne nye bygning indeholder både bolig, lagerhal, smage rum og et kunst udstillings lokale. Vincent’s kone er nemlig udøvende kunstner. Markerne på Domnaine de Galuval ligger godt, og var klar til at starte en god produktion. I 2010 udvider Vincent Moreau med købet af Château de Ruth, og flytter alt produktion til dette slot, som også har 110 ha vinmarker tilknyttet.(Ønolog: Philippe Gambie) Markerne dyrkes ved at arbejde i jorden så naturligt som muligt. Druerne er høstet ved håndkraft, med sortering både i vinmarken og i vineriet. Hver vinmark er fermenteret individuelt i temperaturregulerede rustfrie tanke. De unge vine lagres i barrigues og i tanke i 6 til 18 måneder alt efter årgang, forud for den endelige blanding og aftapning på Domainet. Den store fordel hos Galuval, er deres store andel af marker, spredt over det meste af Rasteau, Cairanne og Côtes-du-Rhône. Med dette menes, at de uden problemer kan høste med ekstra lavt udbytte, uden at stresse vinstokkene, og stadig producere fornuftige mængder kvalitetsvin.

Der er ingen produkter at vise.