El Enemigo - Smagekasse

Spar 17%

Årets vildeste smagekasse fra El Enemigo!

Årets vildeste smagekasse med mere end 15 Internationale topratings i samme kasse!

El Enemigo er på kort tid blevet et internationalt Ikon.

Bag vingården står stjerne-vinmageren Alejandro Vigil (Chef Winemaker på Catena), samt Adrianna Catena, yngste datter til Nicholas Catena (Sydamerikas bedste vinproducent) og i den absolutte top Internationalt.

Unikt ved vinene fra El Enemigo er, at de på de røde har lagt vægt på Cabernet Franc, og lavede ikonvinen Grand Enemigo Single Vineyard Gualtallary Cabernet Franc Uco Valley, den første vin i Argentina sammen med ikonvinen fra Catena til at få de magiske 100 point fra Robert Parker.

Siden har de aldrig kigget sig tilbage, og i dag trækker deres Chardonnay også store overskrifter. År efter år er den kåret til årets/verdens bedste vinkøb til under $100. Vinen har fået helt op til 98 point af James Suckling.

I denne flotte smagekasse skal du smage den magiske Chardonnay sammen med varianterne på Malbec og Cabernet Franc.

Kassen indeholder:

2 flasker El Enemigo Chardonnay 2019

El Enemigo Chardonnay er en af Argentinas mest populære hvidvine - med god grund! Vinen har domineret anmeldernes hitlister flere år i træk, og bliver rost til skyerne for sin høje kvalitet, komplekse nuancer og skarpe pris. Druerne til El Enemigo Chardonnay stammer fra højtbeliggende vinmarker i Lújan de Cuyo, som regnes for at være et af Mendozas bedste vinområder, beliggende 1000 meter over havets overflade. Denne Chardonnay fra El Enemigo-serien, rummer et bred palette af modne citrusfrugter, æbler, melon og smør i smagen. Næsen bærer præg af lette krydderier kombineret med fyldige og velintegreret strejf af vanilje fra de franske egetræsfade. Vinen afsluttes med en lang, cremet og mineralsk finish. Farven er strågylden fra den lange fadlagring på franske egetræsfade. En superflot Chardonnay fra El Enemigo.

2 flasker El Enemigo Cabernet Franc 2018
Intens Cabernet Franc fra højtbeliggende vinmarker i Lújan de Cuyo i Mendozas berømte vinområde, over 1000 m over havets overflade. Vinen lagrer 14 måneder på franske egetræsfade, heraf 70% nye. Vinificeringen minder også her om den teknik som man bruger på de berømte franske Cru Classévine fra Bordeaux. Vinen har en intens mørk farve, næsten lilla i kanterne, en stor bouquet af modne, sorte bær og en perfekt balance, en kompleks smag med elegance som slutter blødt og frugtrigt.

2 flasker El Enemigo Malbec 2018
Intens Malbec fra højtbeliggende vinmarker i Lújan de Cuyo i Mendozas berømte vinområde, over 1000 m over havets overflade. Vinen lagrer 14 måneder på franske egetræsfade, heraf 70% nye. Vinificeringen minder også her om den teknik som man bruger på de berømte franske Cru Classévine fra Bordeaux. Vinen har en intens mørk farve, næsten lilla i kanterne, en stor bouquet af modne, sorte bær og strejf af krydderier og mokka, en kompleks smag med stor fylde som slutter blødt og frugtrigt.

Del vinen på
999,00 kr. v/1
1.200,00 kr. v/1 stk


Forhandler

Flere vine fra Philipson Wine


Forhandlere