Farnese - Fantini Collection Bianco 2021

Spar 42%

Restparti: Sommerens bedste hvidvin med 98/99 point og dobbelt guldmedalje!

98/99 point
Luca Maroni

Guldmedalje
Berliner Wein Trophy

Guldmedalje
Mundus Vini

Restparti: Nu kan vi tilbyde dig sommerens bedste italiensk hvidvin til prisen med hele 98/99 point og to store guldmedaljer!

Vinen har som sagt fået hele 98/99 point fra den italienske vinguru Luca Maroni og store guldmedaljer ved både Berliner Wein Trophy og Mundus Vini.

Der er med andre ord tale om en fantastisk "Value for Money" vin, som du kan forsøde den danske sommer med.

Du vil elske denne dejlige hvidvin, som passer perfekt til den danske sommer!

Med denne hvidvin har de ekstrem dygtige ønologer hos Farnese Vini fået frie tøjler til at skabe en vin på tværs af områder, druer og traditioner.

Ligesom med flagskibet Edizione som er en af Italiens højest præmierede vine, er de også her nået i mål med en helt ekstraordinær hvidvin. En mini-Edizione – som hvidvin.

Vinen har en lækker frugtig smag, men også tilpas syre til at balancere vine på plads.

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra et godt glas i solen til fisk, skaldyr og lyst kød.

Køb nu til kun 69,95 kr. 

Del vinen på
69,95 kr. v/6
119,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer Sauvignon Blanc, Traminer, Pecorino og Cococciola
Vingård Farnese Vini
Område Ortona, Abruzzo
Land Italien
Årgang 2019
Alkohol 12%
Drikkes bedst Nu og 3-4 år fremDenne hvidvin kommer fra markerne i distriktet Ortona, i Abruzzo. Markerne ligger omkring hovedgården hvor al distribution er samlet.

Klimaet i Abruzzo er særdeles velegnet til at dyrke vin. Placeringen i midten af Italien, giver kombinationen af det nordlige og midterste Italien´s frugtbarhed, og syden intense saft og kraft i druerne.

Man kan se endeløse rækker af vinstokke strække sig ned af bjergsiden på bjerget Majella. Fra de mere højtliggende områder, helt ned til kysten. Eksponeringen fra solen og de milde havvinde giver et fantastisk mikroklima, som resulterer i druer der gror og aldres formidabelt.

Straks efter høsten, presses druerne. Man bruger herefter en produktionsteknik hvor mosten fra druerne, løber frit til tanken. Ingen pumper bruges, for på den måde at opnå en mere nænsom behandling af vinen.

En strågul farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masserer af frugt og i særdeleshed pærer. Vinen har en lækker frugtig smag, men også tilpas syre til at balancere vine på plads. En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra et godt glas i solen til fisk, skaldyr og lyst kød.

Serveres ved 10-12 grader

Fantini Group Farnese

Fantini Group Farnese er kåret som årets italienske vinproducent 2016, 2017, 2019 og 2020

Fantini Group Farnese er, i forhold til branchen, en relativ ung virksomhed (startet i 1994). Til trods for dette er man meget ambitiøs, og med sit meget høje kvalitetsniveau eksporterer man nu til 74 lande og har en produktion på mere end 20 millioner flasker.

Fantini Group Farnese ligger i byen Ortona i regionen Abruzzo.  Navnet Farnese har været forbundet med byen siden 1538 hvor en prins ved navn Farnese, byggede det smukke ”Palazzo Farnese” hvor han trak sig tilbage og levede med en Østrigsk prinsesse.

Siden Fantini Group Farnesestartede i Abruzzo, har man efterfølgende udvidet til også at dække regionerne Campagnien, Sicilien, Basilicata og Apulien. På de relativ få år man har eksisteret, er man blevet den førende vinproducent i Syditalien, og producenten med flest præmieringer og flotte imponerende anmeldelser. Ikke bare i det sydlige Italien, men i hele Italien.Se flere vine fra Fantini Group Farnese

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere