Riolite Vini - Delibori Bardolino Chiaretto DOC 2018

Spar 41%

Sommerens Rosé-basker med 97/99 point til vanvittig lav pris!

97/99 point
Luca Maroni

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig denne sommer Rosé-basker fra Veneto til kun 59 kr.!

Der er tale om en vin, hvor blomster og frugt dominerer næse, og smagen er ligeledes rund og frugtig med en anelse citrus i afslutningen. En rigtig pleaser til den lyse tid.

Vinen har fået flotte 97 point fra den italiensk vinanmelder Luca Maroni, som mange elsker at hade, men flere elsker at elske.

Vinen kommer fra vingården Delibori, som ligger i den verdenskendte Veneto region i Italien. Særlig kendt er Veneto for området Valpolicella, hvor de berømte Amarone vine kommer fra.

Vinen er lavet på et blend af Corvina, Rondinella og Corvinone druer, som også er kendte for at være druer, som bruges til fremstilling af Amarone.

Manden bag vinen er den verdenskendte Franco Bernabei, som i dag arbejder sammen med sønnen Matteo. De arbejder sammen med lokale producenter i flere italienske vinregioner. De let tilgængelige og drikkevenlige vine, rammer præcis hvor mange danske ganer foretrækker det.

Køb nu til kun 59 kr. Slå til før den er helt væk!

Del vinen på
59,00 kr. v/6
100,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 60% Corvina, 30% Rondinella og 10% Corvinone
Vingård Delibori
Område Veneto
Land Italien
Årgang 2018
Alkohol 12%
Drikkes bedst Nu og 2-3 år frem



Produktionen i samarbejde med gården Delibori i regionen Veneto. Kendt for området Valpolicella og vinmarkerne omkring Gardasøen. Walter Delibori og Giorgio Cristoforetti startede produktionen i 1971, og gården er stadig ejet og drevet af disse to familier. Gården og selve produktionen ligger i Calmasio i hjertet af Bardolino Classico området.

Druerne dyrkes på marker omkring byerne Castelnuovo del Garda, Caprino, Rivoli Veronese, Affi, Sommacampagna, Bussolengo, Peschiera del Garda og Valeggio.

Druerne der bruges i denne rosé, er kendt fra de populære Valpolicella-vine – nemlig Corvina, Corvinone og Rondinella. De moderne produktionsfaciliteter med blød presning af druerne, temperaturkontrolleret fermentering og filtrering, sikrer optimalt udbytte af druerne.

Efter høsten, under macerationen, trækker saften med skindet fra druerne i nogle få timer. Således at vinen får sin karakteristiske lyserøde farve.

Blomster og frugt dominerer næse, og smagen er ligeledes rund og frugtig med en anelse citrus i afslutningen. En rigtig please til den lyse tid.

Serveres ved 10-12 grader

Riolite Vini

Allerede fra 1800-tallet var familien Bernabei involveret i vinens verden. Familiens rødder stammer fra Toscana - helt præcist fra 1837 i byen Poggibonsi.  Efter endt universitetsuddannelse som vinmager/ønolog begyndte Franco Bernabei at arbejde den berømte vingård Ruffino i Toscana, herefter fungerede han som vinmager og konsulent for flere store producenter.

Efterfølgende grundlagde Franco Bernabei Riolite Vini i 1996. ​Idag arbejder han og sønnen Matteo sammen med lokale producenter i flere italienske vinregioner. De let tilgængelige og drikkevenlige vine, rammer præcis hvor mange danske ganer forestrækker det. Dejlig meget frugt, og en god fadlagring. Luca Maroni bekræfter dette, med en række meget flotte anmeldelser af Rilote Vini´s vine.



Se flere vine fra Riolite Vini

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere