Bodega y Viñedos Martín Berdugo - Barrica 2019

Spar 42%

Restparti: Ribera del Duero-kup med 93 point til rigtige menneskepenge!

93 point
Guia La Semana Vitivinicola

91 point
James Suckling

Guldmedalje
International Wine and Spirits Competition

Guldmedalje
Concours Mondial de Bruxelles

Guldmedalje
Mundial de Tempranillo

Vi har et lille restparti af dette flotte Ribera del Duero-kup, som vi nu sælger til ekstra lav pris!

I Spaniens bedste vinregion har vi fundet denne flotte Guldvindende Ribera del Duero til rigtige menneskepenge.

Her kan du få smagen af Ribera del Duero til vanvittig lav pris!

Foruden de 3 flotte guldmedaljer, har vinen har også modtaget 93 point fra Guia La Semana Vitivinicola og hele 91 point fra James Suckling.

Her har vi en vin, som er dyb rød og duften er stor og frugtig som karakteriserer de bedste Ribera-vine, med mørke bær og søde aromaer.

Her får du virklig megen vin for små penge. Kast dig ud i et nyt vin-eventyr med denne dejlige vin.

Køb nu til kun 75 kr.!

Del vinen på
75,00 kr. v/6
129,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 100% Tempranillo
Vingård Bodega y Viñedos Martín Berdugo
Område Ribera del Duero
Land Spanien
Årgang 2019
Alkohol 14%
Drikkes bedst Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 5-6 år
Lagring 4 måneder på franske og amerikanske egefadeBodega y Viñedos Martín Berdugo – Barrica er lavet på 100% Tempranillo, af varianten Tinto Fino. Markerne med vinstokke er placeret med vingården i midten, hvilket betyder at druerne har meget kort afstand til produktion. Det giver højere kvalitet idet druerne ikke så nemt bliver ødelagt eller forgår i den høje varme. Derudover arbejder man med lave udbytter fra markerne, helt ned til 2.500 kg. pr. hektar, og dette giver druerne den højeste kvalitet. Markerne er placeret 800 meter over havet, som giver druerne en senere høst og derved længere modning på stokkene.

Alt håndplukkes og puttes i små kasser á 15 kg. Efterfølgende sorteres druerne manuelt af to omgange, inden den udvalgte høst gæres i ståltanke i 25 dage.

Efter endt gæring lagres vinen i 4 måneder på franske og amerikanske egefade, kun de bedste fade bruges. Efterfølgende har vinen fået lagring et år på flaske.

Farven er dyb rød, og duften stor og frugtig som det karakteriserer de bedste Ribera-vine, med mørke bær og søde aromaer. Fadlagringen efterlader præg af vanille, tobak og chokolade. De flotte bær går igen i smagen, som har stor fylde og lange bløde tanniner. Flot afstemt og velbalanceret takket være fadlagringen.

Bodega y Viñedos Martín Berdugo

Bodega y Viñedos Martín Berdugo ligger lige uden for byen Aranda de Duero i hjertet af Ribera del Duero og selve Spanien. Ca. 150 km nord for Madrid. Markerne ligger lige ned til Duero-floden som lægger navn til områdets flotte vine. Dette vinhus er et projekt der startede i 1990, da Josefina Martin Berdugo valgte at genoptage produktionen af druer, som hendes slægtninge havde påbegyndt flere hundrede år forinden. Familien Martin Berdugo har haft hjemme i Aranda de Duero i flere hundrede år, og bor i dag 3 generationer sammen i et af Arandas ældste huse, som er bevaret i sin originale stand.

Indledningsvis leverede man druer til andre vinproducenter, men i år 2000 byggede man sit eget vinhus og overtog produktionen. Et lynnedslag for 5 år siden, forsagede en brand der ødelage vingården. Således blev hele produktionsanlægget bygget op på ny, så alt inventar er af allernyeste teknologi. Så man er hos Martin Berdugo i stand til at kombinere stolte traditioner med højeste standard at produktionsudstyr.Se flere vine fra Bodega y Viñedos Martín Berdugo

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere