Galante Sangiovese Appassimento 2020

Spar 42%

Topkøb: Brunello-druen fremstillet efter Amarone-metoden!

94 point
WineWherever

92 point
Mad og Monopolet

Har du nogensinde prøvet en rødvin på Brunello-druen, Sangiovese, fremstillet efter Amarone-metoden?

Resultatet er intet mindre end imponerende – bare spørg Decanter, der to år i træk gav vilde 95 point til vinen.

I denne nye 2020 udgave fortsætter Galante de tårnhøje ratings fra adskillige vinjournalister samt tusindvis af jublende anmeldelser fra Vivino-brugere.

Galante er i den grad en høflig vin med fløjlsblød bærsmag af kirsebær, svesker og blommer. Og til prisen kan det ikke gøres bedre! Topkøb!

Slyng vinen og bliv forført af den flotte dybde og kompleksitet med kirsebær fra Sangiovese-druen og blomme, mørk chokolade og rosiner fra Appassimento-metoden.

Vinen er fyldig og koncentreret med den blødeste bærfrugt man kan forestille sig.

Eftersmagen byder på lækre intense frugtnoter med god friskhed og elegante, silkebløde tanniner.

Ren italiensk charme på flaske! 

Køb nu til kun 69,95 kr.!

Del vinen på
69,95 kr. v/6
119,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer 100% Sangiovese
Vingård Cevico
Område Emilia-Romagna
Land Italien
Årgang 2020
Alkohol 14,5%
Drikkes bedst 6-8 år fra høståret
Lagring 6 måneder på cementtankVinen er produceret på 100% Sangiovese fra Romagna-regionen i det nordøstlige Italien. De modne druer håndhøstes og fordeles i små ventilerede kasser, hvor de i løbet af en måneds tid udsættes for en dehydrering på 22%. Appassimiento-metoden er kendt fra Amarone-produktionen og giver halvstore rosiner med ekstra fylde og smagskoncentration. Vinen er gæret med 3 mdrs. maceration af drueskallerne og modnet i 6 mdr. på cementtank. 

I glasset er vinen imponerende mørkerød farve. Slyng vinen og bliv forført af den flotte dybde og kompleksitet med kirsebær fra Sangiovese-druen og blomme, mørk chokolade og rosiner fra Appassimento-metoden. I munden er vinen fyldig og koncentreret med den blødeste bærfrugt man kan forestille sig. Eftersmagen byder på lækre intense frugtnoter med god friskhed og elegante, silkebløde tanniner. Ren italiensk charme på flaske! Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret. 

Vinen er perfekt som hyggevin og samtidig til svinekød, lam og ostebordet. Nyd vinen ved 16-17°C.

Cevico

Bag Galante står Cevico-gruppen fra byen Lugo i Romagna. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder. Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.Se flere vine fra Cevico

94 point fra WineWherever, Rasmus Christensen
"Med 2020 årgangen har Galante formået at løfte kvaliteten endnu højere end tidligere. Kompleks duft af svesker, tørrede blomster og støvet jordbund. I munden har den godt med sødlig frugt, struktur og en velafstemt syre, der er giver vinnen karakter. Tydeligvis en appassimento-vin der er blevet taget seriøst." 

92 point fra Mad & Monopolet
"Det er svært ikke at være begejstret over denne Sangiovese Appassimento, som byder på vildt meget kraft og power. I næsen har den modne kirsebær, brombær, nelliker, viol og et hint af lakrids. I munden er den sødmefuld og har en fin syre, som styrer vinen perfekt i mål. Det er en vin for dig, som godt kan lide en kraftig og intens vin."

Flere vine fra Novin


Forhandlere