Baglio Onuri Nerello Mascalese 2022

Spar 53%

Italiensk "Bourgogne": Et topkøb fra Sicilien med 93 point - Kun 69,95 kr.!

93 point
Flaskehalsen

92 point
WineWherever

91 point
Mad og Monopolet

Denne vin er et "Must try" for alle, der elsker Bourgogne og Pinot Noir!

Baglio Onuri har her lavet en fantastisk vin på druesorten, Nerello Mascalese, der har givet endnu mere rosende omtale til de forrygende vine, der bliver lavet på Sicilien.

Vinen er kølig og saftig i stilen med både røde bær og violer samt burgundiske træk af skovbund og mineralitet.

En særdeles elegant vin, som med garanti også vil falde i god jord hos Barolo-nydere! 

Et topkøb fra Sicilien, der med god grund har høstet hele 93 point fra Flaskehalsen!

Vinen står smukt i glasset med en ren kirsebærrød farve. Næsen inviterer indenfor med en Pinot Noir-lignende parfume og elegance.

Baglio Onuri er silkeblød og frisk med spandevis af røde frugter, der spiller perfekt sammen med mokka og tobak fra fadlagringen.

Eftersmagen er læskende frisk og elegant med blide, venlige tanniner, der gør den sicilianske rødvin farligt drikkevenlig.

Alle Pinot Noir-fans må smage med her!

Køb nu til kun 69,95 kr.!

Del vinen på
69,95 kr. v/6
149,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer 100% Nerello Mascalese
Vingård Baglio Onuri
Område Sicilien
Land Italien
Årgang 2022
Alkohol 14%
Drikkes bedst 8-10 år fra høståret
Lagring 6 måneder på 5000 liters egetræsfadeBaglio Onuri Nerello Mascalese er produceret på 100% Nerello Mascalese. Alle druerne bliver høstet ved håndkraft fra vinmarker med masser af sten, ler og kalksten. Mosten koldmacerer inden gæring for at trække ekstra smag og farve ud af drueskallerne. Vinen gæres dernæst frugtbevarende på ståltank med 15 dages efterfølgende maceration. Efter endt gæring bliver den færdige vin modnet i 6 måneder på 5000 liters egetræsfade.   

Vinen står smukt i glasset med en ren kirsebærrød farve. Næsen inviterer indenfor med en Pinot Noir-lignende parfume og elegance. Mørke skovjordbær, granatæble, hindbær, røde kirsebær og brombær kombineres med florale strejf af rosenblade og violer. Burgundiske noter af skovbund, trøfler og fadkrydderi blander sig også med den friske frugt. I munden er Baglio Onuri silkeblød og frisk med spandevis af røde frugter, der spiller perfekt sammen med mokka og tobak fra fadlagringen. Eftersmagen er læskende fisk og elegant med blide, venlige tanniner, der gør den sicilianske rødvin farligt drikkevenlig. Alle Pinot Noir-fans må smage med her! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Vinen passer fremragende til røde bøffer, pasta bolognese, fjerkræ, grillet fisk samt modne oste.  Nyd vinen ved 14-17°C.

Baglio Onuri

Baglio Onuri vingården er beliggende på Sicilien. 

Baglio Onuri bestræber sig på at lave kvalitets-vine på spændende druer.

​De bruger bl.a. Nerello Mascalese-druen til at lave en Italiensk "Bourgogne" vin, som tryllebinder kunderne.Se flere vine fra Baglio Onuri

93 point fra Flaskehalsen
"Nerello Mascalese er en drue, der skal i de rigtige hænder, for at den kommer til at smage godt. I denne version fra Baglio Onuri er det lykkedes at fremelske de detaljer, der gør druesorten til noget særligt. Det er dejligt, blidt, let og saftigt."

92 point fra WineWherever, Rasmus Christensen
"Nerello Mascalese, der har fået masser af varme og sollys, hvilket har skabt en rund og fyldig vin spækket med bærfrugt. Den har en god balance, hvor syren holder den livlig og saftig, og så slutter den med detaljerige noter af tørrede blomster, rosmarin og sort the. En vin med bred appel."

91 point fra Mad & Monopolet
"Denne vin er en rigtig ”crowdpleaser” – alle kan være med. Duften af jordbær, hindbær, ribs, svampe, muld, peber og tobak. I munden er den blød, hvor du fornemmer friskhed, syre og en fin frugtfylde. Den er helt perfekt til en god pizza fra grillen."

Flere vine fra Novin


Forhandlere