Lavarini Vini


Om Vingården


I flere generationer har Lavarini familien dedikeret sig til dyrkning og produktion af vin med passion og entusiasme. Det er en mindre vingård, midt i det klassiske Valpolicella-område. Massimo har efter faderen Luigi´s død overtaget gård og produktion alene.De producerer deres vin med druer, fra deres egne marker i områderne Negrar og Marano.De gamle traditioner kombineret med nye teknologier, giver denne vingård en skøn forening mellem nye og gamle produktionsmetoder. Man søger hele tiden forbedringer i kvalitet, men respekterer samtidig de hundrede af år gamle metoder, fra det historiske Valpolicella.Gården råder over 7 hektarer, og har over de senere år udviklet sin produktion. De gamle traditioner respekteres naturligvis, og Massimo Lavarini følger hvert enkelt skridt i produktionen nøje. Fra dyrkingen af druerne, til høst, produktion af vin, lagring og til sidst tapning. Generationers erfaring bruges her, til at sikre den højeste kvalitet.Et af de nyeste tiltag til produktionen, er et temperatur- og klimakontrolleret tørrerum til druerne. Valpolicella-vin er kendetegnet ved deres brug af tørrede druer, og for at sikre den højeste kvalitet her også, er der investeret tungt i denne proces også.​