Lorusso Michele - Rosso Nero

Spar 47%

Helt exceptionelt godt vinkøb fra Italien med 96 point - Kun 47 kr.!

96 point
Barego' mad

Baregomad

Vinavisen

Her har vi et helt exceptionelt godt vinkøb fra Italien med 96 point til kun 47 kr.!

Et genialt og nu ultra-billigt alternativt til Amarone eller god Ripasso!

Den magiske lavpris har en logisk forklaring: Alle elsker Rosso Nero, så vi har købt en palle billigt ind hos tophuset Lorusso Michele. 

Maksimum-karakteren 5/5 i Vinavisen er absolut ikke tilfældig:
Lorusso Michele fra "Italiens støvlehæl" er også vinhuset bag Tagaro-serien - de måske bedste Primitivo'er fra Apulien overhovedet.

Rosso Nero emmer af Italien – en drømmevin til ikke bare hygge, pizza, pasta og lasagne - men også barbeque og julemad! 

Køb nu til kun 47 kr.!

Del vinen på
47,00 kr. v/6
89,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer Primitvo suppleret med Negroamaro, Merlot og Nero di Troia
Vingård Lorusso Michele
Område Apulien
Land Italien
Årgang N/V
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 2-3 år frem
Lagring 5 måneder på franske egetræsfadeRosso Nero er fremstillet på Primitvo, som suppleres med Negroamaro, Merlot og Nero di Troia. Lorusso Michele høster druerne fra op til 30 år gamle vinstokke i berømte Apulien, nærmere bestemt fra Salento og Valle d'Itria.

Druerne køles efter høsten ned til 10°C og presses nænsomt. Mosten gærer temperaturstyret på ståltank, og vinen modner på 5 måneder på franske egetræsfade (medium toast) samt 4 måneder på flaske før frigivelse.

Dyb og tæt rubinrød i glasset. Næsen byder på solmodne aromaer af kirsebær, blomme og solbær, samt dybe strejf af rosin, nellike, kanel og vanilje. I munden pakket med saft, kraft og bløde tanniner. Slutter langt og herligt friskt med strejf af balsamico og lakrids.

 Nyd vinen ved 16-17°C.

Lorusso Michele

Lorusso Michele fra "Italiens støvlehæl" er vinhuset bag Tagaro-serien - de måske bedste Primitivo'er fra Apulien overhovedet.Se flere vine fra Lorusso Michele

96 point og 6/6 stjerner fra Barego'mad - mad & vinblog
"At man kan putte så meget velvære og nydelse ind i en flaske vin til knap 60 kr. er en bedrift i sig selv, og udløser uvilkårligt topkarakteren 6 stjerner. Rosso Nero byder på en flot mørk rubinrød farve i glasset med en cremet viskositet der minder om motorolien på en driftsvarm DTC-racer. Den åbner op med indbydende aromaer af sødmefulde kirsebær, brombær, blommer, vanilje og kakao, inden den i munden leverer saftige salver af mørke bærfrugter, velafstemt sødme og tanniner så bløde som candyfloss. Hele herligheden kulminerer i en saftig letkrydret finale uden forlænget spilletid, som blot skriger på et glas mere .. En større vinoplevelse i dette prisleje skal man lede længe efter, og heldigvis har jeg endnu en flaske stående. Længe leve Rosso Nero og de syditalienske vinmagere. Jeg er stor fan!" “Helt exceptionelt godt vinkøb”

5/5 stjerner fra Vinavisen
"Vellavet rødvin med blød, tæt og saftig frugt og en tiltalende sødme. En meget anvendelig madvin."

Flere vine fra Novin


Forhandlere